Video: Luxus rejecocktail
Luxus rejecocktailKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
12
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
0.5 stk Sellerirod
-
4 spsk Creme fraiche 18%
-
0 gram Porre
-
1 stk Hvidløg
-
0 gram Agurk
-
150 gram Frosne rejer
-
2 deciliter Frisk dild
-
100 gram Skalotteløg
-
1.5 deciliter Olivenolie
-
0.5 deciliter Frisk dild
-
0.5 deciliter Frisk persille
-
0 gram Franskbrød
Selleripuré: Skræl sellerien og skær den ud i mindre stykker. Kog den i saltet vand og hæld vandet fra, når den er mør. Blend sellerien i en blender sammen med creme fraiche, så det bliver en jævn puré. Smag til med salt og peber. Lad pureen køle af i et køleskab. Læg en spiseskefuld puré i hvert glas. Snit porren fint og svits den sammen med revet hvidløg i lidt olie. Lad det køle af og bland det med hakket agurk, rejer og dild. Hæld lidt af urteolien over (se opskriften nedenunder) og smag til med salt og peber. Fordel rejesalaten over pureen i glassene. Brød med urteolie: Forvarm ovnen til 210°C. Bland finthakket løg med olien og krydderurterne. Smag til med salt og peber. Skær franskbrødet i tynde skiver og læg dem på en bradepande. Hæld lidt urteolie over brødskiverne, krydr med salt og peber og bag dem i ovnen i cirka fem minutter. Placer en brødskive i hvert glas og server de øvrige som en snack.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagt skinke med sukker- og krydderglasur
Klargør og opvarm skinken efter størrelse og anvisning på emballagen. I mellemtiden kla...
Eisbein med saurkraut
Kog skanken i så meget vand at den er dækket, ca 1 time ved 200 grader. Tag den op. Kom...
Crostini med parmesandip
Forvarm ovnen til 175°C. Hak løg, champignon og soltørrede tomater fint. Bland de seks...