Video: Luxus rejecocktail
Luxus rejecocktailKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
0.5 stk Sellerirod
-
4 spsk Creme fraiche 18%
-
0.5 stk Porre
-
1 stk Hvidløg
-
0.25 stk Agurk
-
150 gram Frosne rejer
-
2 deciliter Frisk dild
-
1 stk Skalotteløg
-
1.5 deciliter Olivenolie
-
0.5 deciliter Frisk dild
-
0.5 deciliter Frisk persille
-
0.5 stk Franskbrød
Luxus rejecocktail
Selleripuré
Skræl sellerien og skær den ud i mindre stykker.
Kog den i saltet vand og hæld vandet fra, når den er mør.
Blend sellerien i en blender sammen med creme fraiche, så det bliver en jævn puré.
Smag til med salt og peber.
Lad pureen køle af i et køleskab.
Læg en spiseskefuld puré i hvert glas.
Snit porren fint og svits den sammen med revet hvidløg i lidt olie.
Lad det køle af og bland det med hakket agurk, rejer og dild.
Hæld lidt af urteolien over (se opskriften nedenunder) og smag til med salt og peber.
Fordel rejesalaten over pureen i glassene.
Brød med urteolie
Forvarm ovnen til 210°C.
Bland finthakket løg med olien og krydderurterne.
Smag til med salt og peber.
Skær franskbrødet i tynde skiver og læg dem på en bradepande.
Hæld lidt urteolie over brødskiverne, krydr med salt og peber og bag dem i ovnen i cirka fem minutter.
Placer en brødskive i hvert glas og server de øvrige som en snack.
Denne luxus rejecocktail er måske ikke for alle. Hvis du ønsker at lave noget, der kræver mindre tid, kan vi anbefale en almindelig men lækker rejecocktail. Hertil kan du så lave en virkelig velsmagende dressing.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Laks i citron- og dildsauce
Placér laksefileterne i et ovnfast fad. Gnid fileterne med citronsaft, og krydr dem med di...
Blomkålsfrikadeller
Blomkålsfrikadeller Kog blomkålen i en gryde og si vandet fra bagefter. Det tager mellem 1...
Gammeldags Norsk øllebrød
Gammeldags Norsk øllebrødSkær brød i mindre stykker og læg dem i vandet i 2-3 timer. Husk...