Video: Rød spidskålssalat med æble og appelsin
Rød spidskålssalat med æble og appelsinKøkken:
Ingredienser:
Andet
9
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
0.5 stk Spidskål
-
1 spsk Æbler
-
0 Bredbladet persille
-
0.5 deciliter Olivenolie
-
1 tsk Sennep
-
1 tsk Sukker
-
2 spsk Citronsaft
-
0 Salt
-
0 Peber
Rød spidskålssalat med æble og appelsin
Det yderste blad på spidskålen fjernes, og kålen deles på langs.
Den ene halvdel snittes i tynde strimler.
Brug dog ikke stokken.
Den egner sig ikke til salater.
Spidskålsstrimlerne knuges i hånden og fordeles i et fad
Skræl appelsinen og fjern så meget af det hvis som muligt.
Skær så appelsinkødet i tern.
Bland det med spidskålen
Æblet skæres ligeledes i små mundrette tern, og tilsættes kål og appelsin.
Bland olivenolie med sukker, salt, peber, sennep og citronsaft.
Rør dette til en ensartet masse.
Tilsæt evt. bredbladet persille.
Du kan nu servere rød spidskålssalat med æble og appelsin. Velbekomme!
Spidskål kan også andet end at blive brugt til salat. Der er fx denne lækre farserede spidskål.
Ellers hvad med en herlig brændt spidskål til en anderledes forret eller tilbehør til en god steak.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pandekager med fyld
Pandekager med fyldTænd ovnen på 200 grader. PandekagerTag en skål og tilsæt mel, vand og...
Braiseret lammekølle med persillerødder
Braiseret lammekølle med persillerødder, fremgangsmåde:Lammekølle krydres med salt og pebe...
Sunde pizzasnegle
Sunde pizzasnegleOpløs gæret i en skål med lunken vand. Riv derefter gulerødderne og kom d...