Whiskymarineret hjort

Whiskymarineret hjort
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

13


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Retten kan laves med andet vildt eller kød.

Kokkens svar
hjort grydesteg

Spørgsmål:

kan jeg få lidt hjælp jeg skal lave en hjorte grydesteg men er ikke klar over hvor lang tid den skal have og hvad jeg skal komme i den med venlig hilsen lonny vigen



Svar:
Hej Lonny, kom du bare krydderurter i , f.eks timian,lidt rosmarin og persillie, steg den til den er 65 grader i midten og lad det trække lidt 20-30 minutter
Mvh Tomas
opskrifter.dk

14/09-2011 af Opskrifter.dk

Hvilken sauce?

Spørgsmål:

Først og fremmest skal lyde et kæmpe tak for en fantastisk hjemmeside. Og nu til grunden til jeg skriver: jeg tænkte at bruge opskriften til oksekød (måske bisonokse) i stedet - tror du det går an? Og mit andet spm: hvilken sauce er lavet til på billedet? Der er ikke beskrevet nogen i opskriften... På forhånd tak.



Svar:
Hej, du bruger bare den sky der bliver fra stegningen og ev lidt mere sky oveni, det smager rigtigt godt.
Og du kan sagens bruge Bison til det samme
Mvh Tomas
opskrifter.dk

14/04-2010 af Opskrifter.dk

Rådjur

Spørgsmål:

Kan man använda sig av detta receptet även till en rådjursstek? Vad för slags vin (druva ) är bra till denna rätt?



Svar:
Hej , det kan du bara göra , inget problem i det.Vin ? Cabernet Sauvignon eller kanske en Pinot noir från Australien eller Syd afrika
Mvh Tomas
recept.se

01/12-2009 af Opskrifter.dk

Hvilken sauce

Spørgsmål:

hvilken sauce ville du lave til



Svar:
Hej , jeg ville bruge skyn fra stegen og koge den ev. med lidt føde.
Er der ikke sky nok ville jeg lave en vildtsky i forvejen og måske bare servere en vildtsky til
Mvh Tomas
opskrifter.dk

12/11-2009 af Opskrifter.dk

Hvilken sauce

Spørgsmål:

Hvilken sauce ville du sige passer godt til



Svar:
Jeg synes, at du skal servere stuvede kantareller eller andre af efterårets svampe til.

Ordn svampene og steg dem i en blandning af olie og smør. Tilsæt timian og/eller rosmarin, hakket hvidløg og citronskal.
Deglacer (dvs. at koge af) panden med lidt af whiskeyen og tilsæt til sidst fløde og reducer det lidt.
Smag til med salt, peber og lidt sukker.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

10/11-2009 af Opskrifter.dk

colotte hjort

Spørgsmål:

Hvordan laves den.



Svar:
Hej , du kan lave den som alm culotte , bare steg den lidt mindre tid

Mvh Tomas
opskrifter.dk

22/07-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

chokolademoussé

Vegetar

Chokoladen smeltes ved svag varme sammen med kaffen. Når dette er afsvalet lidt, røres 2 æ...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kyllingebryst på gratineret pasta

Proteinrig mad
Fjerkræ

Kog pastaen al dente. Afkøles i sigte. Steg kyllingbrysterne på begge sider i ca. 4-5...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Entrecote med honningbagte rodfrugter og rødvinssauce

Kødretter

Steg bøfferne på en meget varm pande med olie på i 3 min. på hver side. Tag dem af, pak de...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag