Video: Grillet laks med ananas-koriandersauce
Grillet laks med ananas-koriandersauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
1 stk Ananas
-
2 deciliter Ananasjuice
-
2 spsk Limesaft
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Hakket jalapeño
-
2 spsk Frisk koriander
-
1 spsk Majsmel
-
2 spsk Vand
-
6 stk Laksefilet
Skræl ananasen, fjern kernen og skær den mindre stykker.
Opvarm ananas, juice, limesaft, presset hvidløg og jalapeno til kogepunktet i en gryde.
Reducér varmen og lad det simre i 5 min.
Rør koriander i. Opvarm til kogepunktet.
Bland majsmel og koldt vand.
Hæld denne jævning i saucen.
Kog under konstant omrøring, til saucen er tyknet.
Fjern saucen fra blusset og lad den afkøle et par minutter før serveringen.
Smag til med salt og peber.
Grill laksefileterne.
Servér fileterne med saucen.
Serveres med flûtes og en grøn salat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pizza med svampe og bacon
Pizza med svampe og baconGæren udrøres i vandet. Salt, 1 spsk. olie og alt melet tilsættes...
Græskarsuppe med porrer
Græskarsuppe med porrerSkræl kartoflerne og skær dem derefter i tern. Skær ligeledes græsk...
Romainesalat med tomat og pinjekerner
Romainesalat med tomat og pinjekernerSkær bunden fra romainesalaten og skyld bladende. Skæ...