Video: Cognacsmør
CognacsmørKøkken:
Type:
Ingredienser:
Nordisk
Tilbehør
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
250 g Smør
-
0.25 stk Appelsin
-
2 spsk Appelsinjuice
-
5 dl Flormelis
-
4 spsk Cognac
Blødgør smørret. Løsn frugtkødet fra appelsinen. Bland alle ingredienserne i en foodprocessor og rør rundt, til det er en jævn masse. Hæld massen i en skål og stil den i køleskabet, til smørret er helt fast.
Tag cognacsmørret ud af køleskabet en time før det skal bruges.
Anvendes som tilbehør til desserter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lammerullepølse
Sådan laver du lammerullepølse Saltning: 1 døgn. Her bruges: 1,5 spsk salt og 1 tsk sukke...
Tunfiskecarpaccio
Pak tunkød ind i folie og frys det ned, til det er fast. Bland reven appelsinskal og ha...
Pebernødder
PebernødderBland mel, hjortetaksalt og krydderier sammen i en stor skål. Hak derefter fast...