Video: Cognacsmør
CognacsmørKøkken:
Ingredienser:
Nordisk
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
250 Smør
-
0.25 stk Appelsin
-
2 spsk Appelsinjuice
-
5 Flormelis
-
4 spsk Cognac
Blødgør smørret. Løsn frugtkødet fra appelsinen.
Bland alle ingredienserne i en foodprocessor og rør rundt, til det er en jævn masse.
Hæld massen i en skål og stil den i køleskabet, til smørret er helt fast.
Tag cognacsmørret ud af køleskabet en time før det skal bruges.
Anvendes som tilbehør til desserter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tacoskaller med ost, oksekød og tomat
1. Vend kødet på en varm pande, krydr med salt og peber samt Graham Masala.2. Pres hvidløg...
Grillede nakkekoteletter med chorizo-barbequesauce
Pensl grillristen med lidt olie og klargør grillen til middel varme.Skær chorizo i tern og...
Butterdej
Butterdej Butterdej er dybest set mel, vand og (masser af) smør. Det er ikke desto mindre...