Video: Svampe "burgers" med polenta bolle
Svampe "burgers" med polenta bolleKøkken:
Ingredienser:
Dansk
14
Tilberedningstid
3 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
200 gram Champignon
-
150 gram Østershat
-
50 gram Valnød
-
1 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
2 tsk Frisk salvie
-
1 stk Polenta mel
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Peber
-
4 spsk Olie
-
2 deciliter Sesamfrø
Dressing
-
4 kvist Frisk mynte
-
2 deciliter Yoghurt naturel
-
1 stk Citron
Svampeburgers
Dressing
Hak myntebladene fint og rør dem i yoghurten sammen med saften fra citronerne.
Stil dressingen køligt.
Polenta
Kog polentaen efter anvisningen på pakken.
Hæld den i en flad form foret med bagepapir.
Stil den til afkøling.
Når den har sat sig skæres runde plader ud (2 til hver) og
De steges på en grillpande 2-3 minutter hver side.
(Tør panden af med ¼ af olien først.)
Bøf
Svits løg, hvidløg og alle svampene på en pande med halvdelen af olien til de bliver bløde.
Bland det derefter godt i en røremaskine sammen med de hakkede valnødder og salvie.
Form én bøf til hver, rul dem i sesamfrø og steg dem på en pande med resten af olien.
Servér dine svampeburgers med polentaboller. Velbekomme!
Polenta er lavet på majs, og du kan enten købe dem i færdiglavet eller lave dem selv med denne opskrift.
Svampe er en fantastisk spise og kan bruges i alle tænkelige madsammenhænge. Prøv fx denne friske svamapesalat!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillede hakkebøffer med persille-balsamicosauce
Klargør en grill. Bland alle ingredienserne til saucen i en skål. Bland i en anden skål ok...
Gryderet med tomater
Bring vandet til at simre i en gryde. Tilstæt tomater, hakkede forårsløg (inklusive toppen...
Tærte med rødvinspocherede figner
TærtebundHak det kolde smør i mel og sukker, og smuldr det, med fingrene, til en grynet ma...