Video: Små pecantærter
Små pecantærterKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
9
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
450 bæger Smør
-
125 gram Flødeost 60+
-
10 deciliter Hvedemel
-
3 stk Pasteuriseret æg
-
5 deciliter Brun farin
-
3 spsk Smør
-
0.5 tsk Vanillesukker
-
1 knsp Bordsalt
-
3 deciliter Pekannød
Forvarm ovnen til 175°C. I en middelstor skål røres smør og flødeost sammen, til det er godt blandet. Pisk mel i lidt ad gangen, indtil blandingen danner en jævn dej. Rul dejen til små kugler og tryk dem ned i muffinforme. Fyld: I en anden skål røres æg, farin, smør, vanillesukker og salt sammen. Tilsæt hakkede pekannødder. Fyld de dejbeklædte forme ca. 2/3 med fyld. Bag minitærterne i 15-18 min. eller til tærteskallen er let sprød og fyldet begynder at hæve op. Lad tærterne afkøle og tag dem ud af formene før servering.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Macademia i nougat og kanel
Del nougaten i så mange stykker som der er nødder. Pres en nød ind i hvert stykke nougat o...
Bagte kyllingenuggets
Forvarm ovnen til 200°C. Skær kyllingekødet i stykker på ca. 4 cm bredde. Smuldr brøde...
Rodfrugtsuppe
Skræl jordskokker, kartofler, selleri og gulerødder og skær dem i skiver. Skær løgene i ty...