Video: Gryderet med lam og vintergrøntsager
Gryderet med lam og vintergrøntsagerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
16
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Olie
-
500 gram Lammebov
-
5 deciliter Oksebouillon
-
2 deciliter Rødvin
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Frisk timian
-
0.25 tsk Bordsalt
-
0.25 tsk Peber
-
1 stk Laurbærblad
-
1 stk Squash
-
1 stk Pastinak
-
4 stk Kartofler
-
4 stk Bladselleri
-
1 stk Løg
-
1 deciliter Creme fraiche 18%
-
3 spsk Hvedemel
Gryderet med lam og vintergrøntsager
Skær lammekødet i tern.
Opvarm olien i en stor gryde og brun kødet på alle sider.
Hæld fedtet fra og tilsæt bouillon samt vin.
Krydr med salt, peber, presset hvidløg, timian og laurbærblad.
Bring retten i kog, skru ned for varmen og lad det simre under låg i 20 min. Skær alle grøntsagerne i stykker.
Tilsæt grøntsagerne til retten og bring det atter i kog.
Skru ned og lad simre i 30 min. mere. I en lille skål blandes creme fraiche og mel.
Hæld gradvist en smule af den simrende bouillon i.
Tilsæt denne jævning til retten og lad det simre videre, til det er tyknet passende.
Din gryderet med lam og vintergrøntsager er klar til servering - bon appetit!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkun i wok
Hvidkålen snittes i tynde strimler. Kalkunkødet svitses i olien. Hvidkålen og chilien tils...
Langtidsstegt flæskesteg
Sådan laver du langtidsstegt flæskesteg Rids sværen hele vejen igennem til kødet.&nbs...
Rødkålssalat
Befri rødkålen for stokken og snit den fint.Skær æblerne i tynde skiver. Skær abrikoserne...