Video: Gryderet med lam og vintergrøntsager
Gryderet med lam og vintergrøntsagerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
16
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Olie
-
500 gram Lammebov
-
5 deciliter Oksebouillon
-
2 deciliter Rødvin
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Frisk timian
-
0.25 tsk Bordsalt
-
0.25 tsk Peber
-
1 stk Laurbærblad
-
1 stk Squash
-
1 stk Pastinak
-
4 stk Kartofler
-
4 stk Bladselleri
-
1 stk Løg
-
1 deciliter Creme fraiche 18%
-
3 spsk Hvedemel
Gryderet med lam og vintergrøntsager
Skær lammekødet i tern.
Opvarm olien i en stor gryde og brun kødet på alle sider.
Hæld fedtet fra og tilsæt bouillon samt vin.
Krydr med salt, peber, presset hvidløg, timian og laurbærblad.
Bring retten i kog, skru ned for varmen og lad det simre under låg i 20 min. Skær alle grøntsagerne i stykker.
Tilsæt grøntsagerne til retten og bring det atter i kog.
Skru ned og lad simre i 30 min. mere. I en lille skål blandes creme fraiche og mel.
Hæld gradvist en smule af den simrende bouillon i.
Tilsæt denne jævning til retten og lad det simre videre, til det er tyknet passende.
Din gryderet med lam og vintergrøntsager er klar til servering - bon appetit!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bloody Mary
Bloody MaryFind et glas frem. Kom vodka, tomatjuice, worcestershire sauce, tabasco og...
Græskarboller
Langtidshævede græskarbollerDen første dag laves dejen så den kan sættes i køleskabet til...
Stegt due med salat
Varm lidt olivenolie i en gryde og brun duerne på alle sider. Krydr med salt og peber. Til...