Video: Mager lasagne
Mager lasagneKøkken:
Type:
Ingredienser:
italiensk
Hovedret
14
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Løg
-
500 gram Hakket kalkunkød
-
2 dåse Hakkede tomater
-
1 spsk Frisk basilikum
-
1 spsk Frisk persille
-
1 spsk Frisk oregano
-
1 knsp Peber
-
0.5 tsk Hvidløgspulver
-
100 gram Champignon
-
1.5 deciliter Frisk spinat
-
500 gram Ricotta
-
1 tsk Revet muskatnød
-
250 gram Lasagneplader
-
250 gram Mozzarella 30+
Forvarm ovnen til 190°C. Put lidt olie i en stegegryde. Svits det hakkede løg i et par minutter, tilsæt så kalkunkød og steg i yderligere 6-7 min. eller til kødet er brunet. Tilsæt tomat, alle krydderier samt hakkede champignon og lad det simre i et par minutter. Fjern gryden fra varmen. Bland hakket spinat, ricotta og muskatnød. Arrangér 1/3 af lasagnepladerne nederst i et smurt ovnfast fad. Spred et lag ricottablanding herpå, dernæst et lag kalkunsauce, dernæst mozzarella. Gentag disse lag og slut endnu en gang af med mozzarella. Bag lasagnen til osten begynder at boble, ca. 30 min. eller mere. Lad lasagnen køle i 5 min. før den serveres.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Indonesisk Nasi goreng
Skyl risene, hæld 1,2 l vand i en gryde, tilsæt salt. Læg låg på indtil vandet koger op....
Laks med citronsmør
Kryddersmør: Citronmelisse hakkes fint og blandes med smør og citronsaft. Skal stå i køles...
Hvide bønner med rejer
Hak tomaterne. Svits hakket løg, hakket hvidløg og hakket peberfrugt (start med løg og hvi...