Vinter Efterår Jul Snacks & Tilbehør Hovedret
Nutrition facts: 240 calories 23.75 carb 7.4 fat 6.2 fiber 16.416666666667 protein 1.0383333333333 fat 1.4833333333333 sugar

Video: Braiseret gåsebryst

Braiseret gåsebryst

Braiseret gåsebryst

Braiseret gåsebryst
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 timer 50 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Big Daddy

Hæld vodka over isterninger og fyld op med vand. Serveres med et twist af lime.

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 508
Opskrift

Parfait - Grundopskrift til hjemmelavet is

Vegetar

Æg ( hvider og blommer) piskes til hvidt skum sammen med sukker. Fløden piskes til fløde...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 729
Opskrift

Tartouillat - kirsebærkage

Vegetar

Sigt mel og sukker ned i en skål, og tilsæt vanillesukker og bagepulver. Lav en fordybning...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 659

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag