Vinter Efterår Jul Snacks & Tilbehør Hovedret
Nutrition facts: 695.4 calories 23.75 carb 7.4 fat 6.2 fiber 16.416666666667 protein 1.0383333333333 fat 1.4833333333333 sugar

Video: Braiseret gåsebryst

Braiseret gåsebryst

Braiseret gåsebryst

Braiseret gåsebryst
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 Hours50 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Syltet hvidkål

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Snit kålen fint, tilsæt salt og massér den til væsken trækkes ud. Riv æblet og fordel det...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1383
Opskrift

Hellefisk i fad

Proteinrig mad
Fiskeretter

Pensl fisken med olie og krydr Skær champignong i skiver og læg henover Læg friske aspar...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 840
Opskrift

Sirupkage

Vegetar
Fedtfattig mad

Fremgangsmåde: Smelt margarinen og afkøl denne pisk sammen sukker, æg og sirup. Ti...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 637

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag