Vinter Efterår Jul Snacks & Tilbehør Hovedret
Nutrition facts: 306 calories 23.75 carb 7.4 fat 6.2 fiber 16.416666666667 protein 1.0383333333333 fat 1.4833333333333 sugar

Video: Braiseret gåsebryst

Braiseret gåsebryst

Braiseret gåsebryst

Braiseret gåsebryst
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 timer 50 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Lasagne med mornaysauce

Hak løgene og svits dem i olie i en gryde og brun herefter kødet. Tilsæt de hakkede tomat...

  1.5
Sværhedsgrad: 4,0 / 5
views : 1542
Opskrift

Græsk farsbrød

Græsk farsbrødFørst starter du med at forvarme ovnen til 200 grader.Derefter piller du løg...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 94
Opskrift

Amarettifyldte ferskener

Vegetar

Anbring en ovnrist midt i ovnen og opvarm den til 180°C. Smelt halvdelen af smørret og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 745

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag