Video: Moskus-okse-frikadeller
Moskus-okse-frikadellerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Hovedret
14
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket moskuskød
-
1.2 stk Kartofler
-
1 stk Løg
-
1 stk Æg
-
50 gram Havregryn
-
2 deciliter Mælk
-
0 Salt
-
0 Peber
-
0 Smør
-
0 Hvedemel
-
0 Majroe
-
0 Gulerod
-
0 Græskar på dåse
-
0 Syltet asie
Moskusfrikadeller Moskuskød, kartoffel og løg hakkes gennem en kødhakker én gang. Blandingen tilsættes havregryn, æg, salt, peber og mælk og røres i mindst 5 minutter. Farsen skal herefter hvile et køligt sted i en ½ time. Frikadellerne steges i en forvarmet ovn på 180 grader på en plade med bagepapir i 25-30 min. Ovnstegning er bedst, da der ikke skal tilsættes mere fedtstof, og alle frikadeller bliver færdige på en gang. Frikadellerne serveres med stuvede majroer, kogte gulerødder, syltede græskar og asier. Opbagning Smørret smeltes i en gryde og mel tilsættes under omrøring. Mælken tilsættes under kraftig omrøring, så der ikke dannes klumper, og der smages til med salt og peber. Majroerne skæres i passende stykker og koges i vand i 15 min. Roerne tages op lægges ned i opbagningen, og der røres forsigtig rundt i 10 min.
Vin - Louis Latour Grande Ardeche Chardonnay - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Louis Latour Maison, Frankrig, Type: HvidvinNormal stk. pris v/køb af 6 flasker 139,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Louis Latour Grande Ardeche ChardonnayLouis Latour købte i 1979 en mindre ejendom i Ardèche, der ligesom Bourgogne har en kalkrig jordbund men generelt lidt mere varme og sol. Denne vin er således lavet på 100% Ch... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chiabudding
Nem og lækker chiabudding Bland chiafrø med skyr, vanilje og mælk i en skål og stil...
Bagte bananer i ovnen med brun farin
Skræl en banan og skær den ud i papirstynde skiver og gerne på skrå. Anbring skiverne p...
Indbagte rejer
Sådan laver du indbagte rejerMel, bagepulver, salt og vand blandes sammen til en dej. Dej...