Video: Sværdfisk med braiseret endivie
Sværdfisk med braiseret endivieKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
0.75 deciliter Vand
-
2 spsk Usaltet smør
-
1 tsk Sukker
-
0.75 tsk Bordsalt
-
0 Peber
-
3 stk Bredbladet endiviensalat
-
600 gram Sværdfisk
-
1.5 spsk Olivenolie
-
1 stk Citron
Bring vand, smør, sukker, salt og peber i kog i en gryde. Skær endivien i både og braisér disse i vandet under låg i 10 min. Fjern låget, skru op for varmen og kog videre, til al væden er fordampet og endivien er meget mør og karamelliseret. Mens endivien braiserer duppes fisken tør og krydres med salt og peber. Opvarm olien i en pande, til den er varm men ikke rygende. Svits fiskesteaksene heri til de netop er gennemstegt, ca. 7 min. Servér fisken med endivien oven på.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ovnristede og krydrede kyllingelår
Vask og tør kyllingelårene. Bland sojasauce, olie og sherry i en dyb tallerken. Knus hvidl...
Hvidløgsflute
HvidløgsfluteStart med at bland tomater, hakket oregano, basilikum, hvidløg og olie med en...
Melonsorbet med citronsirup
Kog sukker og vand ind til en sirup i en lille gryde. Udkern og skræl melonen. Skær d...