Video: Kalkunbryst på bund af kartofler
Kalkunbryst på bund af kartoflerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1.5 kg Kartofler
-
2 stk Løg
-
5 stk Soltørret tomat
-
5 deciliter Grøntsagsbouillon
-
1 kg Kalkunbryst
-
3 stk Hvidløgs fed
-
3 spsk Frisk timian
-
2 kvist Frisk rosmarin
-
3 Kalkunbacon
Kartofler samt løg skæres i skiver, soltørrede tomater hakkes.
De blandes i et ovnfast fad.
Grøntsagsbouillion hældes ved og det krydres med salt og peber.
Kødet placeres oven på kartoflerne.
Der laves små snit i kalkunbrystets overside og hvidløgsfed kommes i hullerne.
Brystet krydres med timian og rosmarin og dækkes med kalkunbacon.
Steges i ovnen i ca. 1 time ved 200°C.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Andebryst ved 80 grader
Andebryst ved 80 graderStil ovnen på 80°C. Kontroller med et stegetermometer. De...
Græskarrisotto
GræskarrisottoForvarm ovnen til 200 grader.Skær hokkaidogræskaret over på midten og fjern...
Mulligatawny
Sådan laver du mulligatawny Pil og finhak det ene løg. Skræl gulerod og selleri og del dem...