Video: Kalkunbryst på bund af kartofler
Kalkunbryst på bund af kartoflerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1.5 kg Kartofler
-
2 stk Løg
-
5 stk Soltørret tomat
-
5 deciliter Grøntsagsbouillon
-
1 kg Kalkunbryst
-
3 stk Hvidløgs fed
-
3 spsk Frisk timian
-
2 kvist Frisk rosmarin
-
3 Kalkunbacon
Kartofler samt løg skæres i skiver, soltørrede tomater hakkes.
De blandes i et ovnfast fad.
Grøntsagsbouillion hældes ved og det krydres med salt og peber.
Kødet placeres oven på kartoflerne.
Der laves små snit i kalkunbrystets overside og hvidløgsfed kommes i hullerne.
Brystet krydres med timian og rosmarin og dækkes med kalkunbacon.
Steges i ovnen i ca. 1 time ved 200°C.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nøddelagkage
NøddelagkageÆggene piskes godt sammen med sukkeret i en lille skål. De hakkede nødder...
Svinemørbrad med fyldte kartofler
Kog bagekartoflerne i 15 minutter. Bagekartoflerne sættes herefter i ovnen i ca. 35 minut...
Tranebærsauce med farin og portvin
Pres appelsinen og riv skallen, som skal bruges i opskriften.Bland tranebær, farin, appels...