Køkken:
Type:
Ingredienser:
Mexicansk
Hovedret
14
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
4 timer 0 minutter
Antal personer:
-
5 stk Løg
-
5 stk Hvidløgs fed
-
4 spsk Olie
-
6 stk Hakket jalapeño
-
2 dåse Flåede tomater i dåse
-
9 deciliter Hønsebouillon
-
7 deciliter Tomatjuice
-
1 spsk Spidskommen
-
2 spsk Worcestershire sauce
-
2 tsk Cayennepeber
-
2 kg Kylling i tern
-
5 deciliter Creme fraiche 18%
-
Ciabattabolle
-
Nudler
Hak løg og hvidløg og steg det i olien til det er gyllen og blød.
Tilsæt derefter resten af ingredienserne.
Hvis du ikke ønsker suppen så stærk, kan man tage stenene fra chilierne ud.
Lader man dem blive, bliver suppen rigtig stærk. (Tager man stenene ud, kan børn godt spise det)
Suppen skal simre/koge i ca. 3-4 timer, og tages fra imens der stadig er bid i kødstykkerne og inden løgene smatter helt ud.
Suppen kan med fordel laves dagen før den skal serveres, den bliver kun bedre af at stå.
Anrettes i portionsskåle med lidt suppenudler (ikke nødv.), en god creme fraice klat på toppen, og med 1-2 ciabattaboller.
Dette giver ca. 5 liter suppe. Men det er godt, så lav nok!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blækspruttecurry
Rens blæksprutterne og fjern hoveder og blæksække. Vask dem godt ud- og indvendigt. Sk...
Flødelegeret porre- og kartoffelsuppe
Skræl kartoflerne og skær dem i små terninger. Læg dem i vand. Porrer, løg, hvidløg, se...
Grillet kylling med urtesmør
Forvarm ovnen på grillfunktion (eller forbered en rigtig grill). Hvis ovnen bruges, beklæd...