Video: Mexikansk Suppe
Mexikansk SuppeKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
14
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
4 timer 0 minutter
Antal personer:
-
5 stk Løg
-
5 stk Hvidløgs fed
-
4 spsk Olie
-
6 stk Hakket jalapeño
-
2 dåse Flåede tomater i dåse
-
9 deciliter Hønsebouillon
-
7 deciliter Tomatjuice
-
1 spsk Spidskommen
-
2 spsk Worcestershire sauce
-
2 tsk Cayennepeber
-
2 kg Kylling i tern
-
5 deciliter Creme fraiche 18%
-
0 Ciabattabolle
-
0 Nudler
Mexikansk suppe
Hak løg og hvidløg og steg det i olien til det er gyllen og blød.
Tilsæt derefter resten af ingredienserne.
Hvis du ikke ønsker suppen så stærk, kan man tage stenene fra chilierne ud.
Lader man dem blive, bliver suppen rigtig stærk.
(Tager man stenene ud, kan børn godt spise det)
Suppen skal simre/koge i ca. 3-4 timer, og tages fra imens der stadig er bid i kødstykkerne og inden løgene smatter helt ud.
Suppen kan med fordel laves dagen før den skal serveres, den bliver kun bedre af at stå.
Anrettes i portionsskåle med lidt suppenudler (ikke nødvendigt), en god creme fraiche klat på toppen, og med 1-2 ciabattaboller.
Dette giver ca. 5 liter suppe.
Men det er godt, så lav nok!
Nyd din mexikanske suppe - Velbekomme.
Lav med fordel nogle sprøde nachos i ovn ved siden af.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mørbradgryde a la Bretagne
Svinemørbraden afpudses og skæres i 2-3 cm. skiver og svitses på panden, med salt peber og...
Appelsinsuppe
Bring fonden i kog og tilsæt appelsinskallen, kanel, nelliker og salt. Lad det småkoge i 5...
Rullesteg af kylling
Krydr kyllingebrystet med salt, peber, hvidløg og finthakket salvie og læg appelsinskiver...