Vegetarisk Bagværk Snacks & Tilbehør
Nutrition facts: 637 calories 36.1 carb 50.7855 fat 1.75 fiber 8.9005 protein 32.027 fat 2.21 sugar

Video: Mørdej (salt)

Mørdej (salt)

Mørdej (salt)

Mørdej (salt)
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tips: Cremefraichen kan erstattes med vand.
Hvis man ønsker en grov dej kan man erstatte ¼ af melet med grahamsmel.

Kokkens svar
hindbærsnitter

Spørgsmål:

hej Når man skal lave hindbærsnitter skal man så smelte smøret til mørdej



Svar:
Nej du skal ikke smelte smøret - det skal være lige fra køleskabet, og så skal du smuldre det sammen med mel og salt.
Hvis smørret smeltes vil du få en meget blød dej, som ikke er til at arbejde med.
Mørdej kan blandt andet bruges til mad-tærter, se f.eks.
" Løgtærte "


mvh
Dorthe
opskrifter.dk

18/05-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Panzanella - brødsalat med tomater

Fiskeretter

Tænd ovnen på 200º grader. Skær skorpen af og riv krummen i nogle solide store stykker. Ma...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 475
Opskrift

Pasta puttanesca

Proteinrig mad
Fiskeretter

Hak hvidløg og oliven og steg det olie. Tilsæt ansjos og oliven, og derefter tomat. Lad d...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 432
Opskrift

Cæsarsalat

Proteinrig mad

Sådan laver du Cæsarsalat:Skyl salaten under rindende vand. Del stilkene i blade og fjern...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1146

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag