Mørdej (salt)

Mørdej (salt)
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tips: Cremefraichen kan erstattes med vand.
Hvis man ønsker en grov dej kan man erstatte ¼ af melet med grahamsmel.

Kokkens svar
hindbærsnitter

Spørgsmål:

hej Når man skal lave hindbærsnitter skal man så smelte smøret til mørdej



Svar:
Nej du skal ikke smelte smøret - det skal være lige fra køleskabet, og så skal du smuldre det sammen med mel og salt.
Hvis smørret smeltes vil du få en meget blød dej, som ikke er til at arbejde med.
Mørdej kan blandt andet bruges til mad-tærter, se f.eks.
" Løgtærte "


mvh
Dorthe
opskrifter.dk

18/05-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Sataygrillspyd

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter
Fjerkræ

Skær med en skarp kniv kyllingebrystet en gang igennem på langs og en gang på tværs, så de...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Choko-karamelpie med kaffebønnesirup

Vegetar

Piebund: Bland hvedemel, 30 gram sukker, det saltede smør, eddike og 2 spsk iskoldt vand h...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Smoothie med banan og bær

Vegetar
Fedtfattig mad

Blend alle ingredienserne sammen i omkring 30-45 sekunder, alt efter om bærrene er frosne...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag