Mørdej (salt)

Mørdej (salt)
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Tips: Cremefraichen kan erstattes med vand.
Hvis man ønsker en grov dej kan man erstatte ¼ af melet med grahamsmel.

Kokkens svar
hindbærsnitter

Spørgsmål:

hej Når man skal lave hindbærsnitter skal man så smelte smøret til mørdej



Svar:
Nej du skal ikke smelte smøret - det skal være lige fra køleskabet, og så skal du smuldre det sammen med mel og salt.
Hvis smørret smeltes vil du få en meget blød dej, som ikke er til at arbejde med.
Mørdej kan blandt andet bruges til mad-tærter, se f.eks.
" Løgtærte "


mvh
Dorthe
opskrifter.dk

18/05-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Æblesalat med nødder og feta

Vegetar
Stærk mad
Vegansk Mad

Æblesalat med nødder og feta, fremgangsmåde:Ovnen tændes på 170 grader. Halvdelen af æb...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Lakseroulade med flødeost

Proteinrig mad
Fiskeretter

Sådan laver du lakseroulade med flødeost Æggeblommerne røres sammen med salt, peber, hakke...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Mørbradsstrimler med limesauce

Stærk mad
Kødretter
Fjerkræ

Skær mørbraden i skiver, og derefter i tynde strimler. Krydr strimlerne med salt og pebe...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag