Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
7
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
250 gram Smør
375 gram Hvedemel
1 stk æg
80 gram Flormelis
225 gram Marcipan
125 gram sukker
1 stk Pasteuriseret æggehvide
Ingredienserne til dejen blandes sammen i en skål. Dejen æltes og stilles på køl i 1½ time.
Dejen rulles flad på et melbestrøget køkkenbord.
Med et glas eller lignende udstikkes cirkler på ca. 5 cm i diameter.
Fyld: Marcipan og sukker æltes godt sammen.
Hviden tilsættes. Fyldet rulles ud til en pølse, som skæres i lige så mange stykker, som man har dejcirkler.
Fyldstykkerne rulles til kugler, som hver placeres oven på en dejcirkel.
Dejcirklerne trykkes indad på tre steder, så de får form som en napoleonshat.
Bag kagerne i ovnen i 4-5 min. ved 200°C.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kanelkage med kakaoglasur
Dej: Mel, natron, kanel og sukker blandes. Kærnemælken og margarinen tilsættes skiftend...
Chaochesko bøffer med rodfrugter
Bland kød, peperfrugt, kapers og persille sammen i en skål. Tilsæt saften fra hvidløgene s...
Klassisk hindbær med vanillecreme
-Smag yletten til med sukker og vanillesukker. Lad husblasen ligge i koldt vand i 5 minutt...