Video: Festlig marcipantærte
Festlig marcipantærteKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
500 gram Marcipan
-
250 gram Flormelis
-
3 stk Æggehvide
-
500 gram Friske jordbær
-
100 gram Mørk chokolade
-
5 deciliter Piskefløde 38%
-
4 spsk Orangelikør
Bund:
Marcipanmassen varmes op over svag varme.
Tages af varmen.
Flormelis røres i.
Æggehvider tilsættes og der røres godt.
Det varmes igennem over svag varme.
Et lag marcipanmasse fordeles på en springformbund beklædt med bagepapir.
Resten kommes i en sprøjtepose og sprøjtes i toppe rundt i kanten.
Bunden bages i 7-10 min. ved 225 °C.
Afkøles.
Pynt/fyld:
Chokoladen smeltes og smøres på den kolde bund.
Jordbærrene renses/skylles af og skæres i passende stykker, før de fordeles på bunden.
Fløden piskes til skum og blandes med likøren.
Flødeskummet sprøjtes i toppe omkring frugterne.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Juleskinke med øl
Forvarm ovnen til 165°C. Smør en stor stegegryde. Placér skinken i gryden. Brug tandstikke...
Woo Woo
Hæld alle ingredienserne i et collins glas over isterninger. Rør og servér.
Æggekage med bacon og champignoner
Svits bacon på en pande. Skær champignonerne i skiver og steg dem på panden i fedtstoffet...