Video: Festlig marcipantærte
Festlig marcipantærteKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
7
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
500 gram Marcipan
-
250 gram Flormelis
-
3 stk Æggehvide
-
500 gram Friske jordbær
-
100 gram Mørk chokolade
-
5 deciliter Piskefløde 38%
-
4 spsk Orangelikør
Bund: Marcipanmassen varmes op over svag varme. Tages af varmen. Flormelis røres i. Æggehvider tilsættes og der røres godt. Det varmes igennem over svag varme. Et lag marcipanmasse fordeles på en springformbund beklædt med bagepapir. Resten kommes i en sprøjtepose og sprøjtes i toppe rundt i kanten. Bunden bages i 7-10 min. ved 225 °C. Afkøles. Pynt/fyld: Chokoladen smeltes og smøres på den kolde bund. Jordbærrene renses/skylles af og skæres i passende stykker, før de fordeles på bunden. Fløden piskes til skum og blandes med likøren. Flødeskummet sprøjtes i toppe omkring frugterne.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagte pærer med nougat og kanelcreme
Bagte pærer med nougat og kanelcremeBland mel, kakao og rørsukker og hak smørret i til en...
Mexicanske kødboller med salsa
Fjern skorpen og riv brødet i grove stykker og opblød det med mælken i en skål i 2 minutte...
Confiteret tomat
Halver tomaterne, og udkern dem. Hak hvidløg og fordel dem over tomaterne sammen med bals...