Video: Nudelsuppe med parmesan-kødboller
Nudelsuppe med parmesan-kødbollerKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
13
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Æg
-
2 spsk Vand
-
0.5 deciliter Rasp
-
350 gram Hakket kalkunkød
-
0.5 deciliter Revet parmesan
-
2 spsk Frisk persille
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.25 tsk Peber
-
2.5 deciliter Hønsebouillon
-
2 stk Gulerod
-
2 deciliter Nudler
-
0.5 stk Bredbladet endiviensalat
Pisk æg og vand sammen i en skål.
Bland rasp i og lad det stå i 5 min.
Tilsæt kalkunkød, parmesan, hakket persille, presset hvidløg, salt og peber.
Ælt farsen sammen og form den (med våde hænder) til kødboller på 3 cm i diameter.
Bring bouillonen i kog i en stor gryde.
Tilsæt hakket gulerod og lad det simre i 5 min.
Tilsæt nudler og lad suppen simre 3 min. yderligere.
Tilsæt kødboller og lad suppen simre i 10 min.
Tilsæt salat og lad det hele simre i et par minutter længere.
Smag suppen til med salt og peber.
Hæld suppen i skåle og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ølkage med hvidtøl
Det hele piskes sammen, hældes i en kageform og bages i 1½ time ved 200 grader. Lad kagen...
Siruplagkage
Margarine og sukker røres godt sammen. Æggene kommes i ét ad gangen, derefter tilsættes si...
Squash fyldt med vilde ris
Kog de vilde ris efter anvisninger på emballagen.Skær squashene midtover på langs. Fjern n...