Video: Nudelsuppe med parmesan-kødboller
Nudelsuppe med parmesan-kødbollerKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
13
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Æg
-
2 spsk Vand
-
0.5 deciliter Rasp
-
350 gram Hakket kalkunkød
-
0.5 deciliter Revet parmesan
-
2 spsk Frisk persille
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.25 tsk Peber
-
2.5 deciliter Hønsebouillon
-
2 stk Gulerod
-
2 deciliter Nudler
-
0.5 stk Bredbladet endiviensalat
Pisk æg og vand sammen i en skål.
Bland rasp i og lad det stå i 5 min.
Tilsæt kalkunkød, parmesan, hakket persille, presset hvidløg, salt og peber.
Ælt farsen sammen og form den (med våde hænder) til kødboller på 3 cm i diameter.
Bring bouillonen i kog i en stor gryde.
Tilsæt hakket gulerod og lad det simre i 5 min.
Tilsæt nudler og lad suppen simre 3 min. yderligere.
Tilsæt kødboller og lad suppen simre i 10 min.
Tilsæt salat og lad det hele simre i et par minutter længere.
Smag suppen til med salt og peber.
Hæld suppen i skåle og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pastaskruer med krydrede muslinger
Pastaskruer med krydrede muslingerSæt en stor gryde med vand over til pastaen. Imens opvar...
Apple crumble med rørsukker
Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær dem i tynde skiver. Bland skiverne med sukker og...
Rabarberkage med chokolade
Rabarberkage med chokoladeStart med at tænde din ovn på 180 grader.Beklæd derefter en spri...