Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
45 minutter
30 minutter
13
Fremgangsmåde:
Pisk æg og vand sammen i en skål. Bland rasp i og lad det stå i 5 min.
Tilsæt kalkunkød, parmesan, hakket persille, presset hvidløg, salt og peber.
Ælt farsen sammen og form den (med våde hænder) til kødboller på 3 cm i diameter.
Bring bouillonen i kog i en stor gryde.
Tilsæt hakket gulerod og lad det simre i 5 min.
Tilsæt nudler og lad suppen simre 3 min. yderligere.
Tilsæt kødboller og lad suppen simre i 10 min.
Tilsæt salat og lad det hele simre i et par minutter længere.
Smag suppen til med salt og peber. Hæld suppen i skåle og servér.
Antal personer: 8
1 stk Æg
2 spsk Vand
0.5 deciliter Rasp
350 gram Hakket kalkunkød
0.5 deciliter Revet parmesan
2 spsk Frisk persille
2 stk Hvidløgs fed
1 tsk Køkkensalt
0.3 tsk Peber
2.5 deciliter Hønsebouillon
2 stk Gulerod
2 deciliter Nudler
0.5 stk Bredbladet endiviensalat