Nudelsuppe med parmesan-kødboller

21/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Asiatisk

Hovedret

45 minutter

30 minutter

13



Fremgangsmåde:

Pisk æg og vand sammen i en skål. Bland rasp i og lad det stå i 5 min.
Tilsæt kalkunkød, parmesan, hakket persille, presset hvidløg, salt og peber.
Ælt farsen sammen og form den (med våde hænder) til kødboller på 3 cm i diameter.

Bring bouillonen i kog i en stor gryde.
Tilsæt hakket gulerod og lad det simre i 5 min.
Tilsæt nudler og lad suppen simre 3 min. yderligere.

Tilsæt kødboller og lad suppen simre i 10 min.
Tilsæt salat og lad det hele simre i et par minutter længere.
Smag suppen til med salt og peber. Hæld suppen i skåle og servér.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 8

1 stk Æg

2 spsk Vand

0.5 deciliter Rasp

350 gram Hakket kalkunkød

0.5 deciliter Revet parmesan

2 spsk Frisk persille

2 stk Hvidløgs fed

1 tsk Køkkensalt

0.3 tsk Peber

2.5 deciliter Hønsebouillon

2 stk Gulerod

2 deciliter Nudler

0.5 stk Bredbladet endiviensalat

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g