Video: Chokoladehorn
ChokoladehornKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
14
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
25 gram Gær
-
2.5 deciliter Skummetmælk
-
550 gram Hvedemel
-
100 gram Smør
-
3 spsk Sukker
-
1 tsk Bordsalt
-
1 stk Æg
-
75 Smør
-
75 gram Sukker
-
125 gram Mørk chokolade
-
75 gram Valnød
-
1 stk Æg
-
75 gram Mørk chokolade
-
10 gram Smør
Rør gæren ud i lun mælk. Hak koldt smør sammen med hvedemel og tilsæt sukker og salt. Saml dejen med gær-mælken og sammenpisket æg og ælt den smidig - tilsæt evt. lidt mere mel om nødvendigt. Dæk dejen til og stil den et lunt sted ca. 40 min. Del dejen i 2 potioner og rul dem ud til rundeplader. Del hver plade i 8 trekanter. Fyld: Rør smør og sukker sammen med grofthakket chokolade og hakkede valnødder. Læg en skefuld fyld på det bredeste sted af trekanten og rul hver trekant sammen som et horn. Læg hornene på bageplader med bagepapir. Lad hornene efterhæve ca. 15 min. under et fugtigt viskestykke. Pensl med sammenpisket æg og bag hornene ca. 15 min. ved 225°C. Lad dem afkøle på en rist. Pynt med chokolade og smør smeltet over vandbad.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fersk laks med ostecreme
Marinade: Alle urterne skæres i små tern og koges langsomt op med væden. Marinaden får lov...
Anderledes tunsandwiches
Dræn tunen og del den i flager med en gaffel. Bland tun, hakket kål og reven gulerod....
Skumfiduser med kanel og appelsin
Læg husblassen i blød i rigeligt vand. Lad sukker, vand og honning koge i en gryde, til...