Video: Kalkunpostejer
KalkunpostejerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
400 Kalkunbryst
-
1 stk Pære
-
0.5 Frisk persille
-
2 spsk Frisk salvie
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
0.5 tsk Stødt allehånde
-
1 stk Æg
Rør hakket kalkunkød, reven pære, hakket persille, salvie, salt, peber, allehånde og letpisket æg sammen til en fars.
Form farsen til små postejer (ca. 6-8 cm i diameter) med fugtige hænder.
Opvarm lidt olie i en pande.
Steg nu postejerne på panden i hold af ca. 4 stk.
De skal være brune og gennemstegte.
Overfør de færdige postejer til en tallerken og hold dem varme med folie.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Salat med pære, bacon og valnød
Salat med pære, bacon og valnødRist korianderfrøene på en lille pande over middel varme, c...
Lakseparceller fyldt med rejer, æbler og valnødder
Fyld: Alle ingredienserne til fyldet rengøres, hakkes fint (gem lidt kørvel og valnød til...
Chiabudding
Nem og lækker chiabudding Bland chiafrø med skyr, vanilje og mælk i en skål og stil i...