Kalkunpostejer

15/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Tilbehør

30 minutter

30 minutter

8



Fremgangsmåde:

Rør hakket kalkunkød, reven pære, hakket persille, salvie, salt, peber, allehånde og letpisket æg sammen til en fars.

Form farsen til små postejer (ca. 6-8 cm i diameter) med fugtige hænder.

Opvarm lidt olie i en pande. Steg nu postejerne på panden i hold af ca. 4 stk. De skal være brune og gennemstegte. Overfør de færdige postejer til en tallerken og hold dem varme med folie.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

400 Kalkunbryst

1 stk Pære

0.5 Frisk persille

2 spsk Frisk salvie

1 tsk Køkkensalt

0.5 tsk Peber

0.5 tsk Stødt allehånde

1 stk Æg

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g