Video: Pasta med spejlæg, karamelliserede løg og bacon
Pasta med spejlæg, karamelliserede løg og baconKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
3 stk Bacon
-
3 spsk Olivenolie
-
4 stk Løg
-
0.5 tsk Cayennepeber
-
350 gram Frisk pasta
-
4 stk Æg
-
175 gram Frisk spinat
-
75 gram Pecorino ost
Svits bacon til det er sprødt i en stor gryde over middelhøj varme.
Lad det dræne på køkkenrulle.
Opvarm halvdelen af olivenolien i gryden.
Tilsæt løgene skåret i tynde skiver og svits dem til de er godt brune.
Tilsæt cayennepeber samt salt og peber.
Fjern de karamelliserede løg fra gryden og hold dem varme.
Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
Lad den drænede pasta blive i gryden, så den holdes varm.
Læg også løgene i gryden.
Opvarm den resterende olie på en pande.
Slå æggene ud på panden og steg dem i ca. 4 min.
Tilsæt spinat, reven ost, spejlæg og bacon til pastaen.
Vend det hele godt sammen til æggene er strimlet.
Smag til med salt og peber og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Melonsorbet med citronsirup
Kog sukker og vand ind til en sirup i en lille gryde.Udkern og skræl melonen. Skær den i t...
Dybstegt lyssejfilet
Dej: Rør æg, mel, bagepulver og danskvand sammen til en pandekagedej. Læg den på køl i 30...
Oksemørbrad på grill
Oksemørbrad på grillStart med at afpudse mørbraden. Bland alle ingredienser til marinaden,...