Video: Stegt sej
Stegt sejKøkken:
Ingredienser:
Fransk
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
2 stk Sejfilet
-
1 stk Rødløg
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Hvidløgs fed
-
250 gram Cherrytomat
-
1 bdt Frisk koriander
Varm lidt olivenolie på en pande og rist fisken 2 - 3 minutter på hver side.
Krydr med salt og peber.
Varm lidt olivenolie i en gryde og sauter finthakkede løg, peberfrugt og hvidløg i 2 minutter.
Tilsæt halverede cherrytomater.
Læg låg på gryden og lad det simre 5 minutter.
Smag til med salt, peber og frisk plukket koriander.
Ris eller kartofler.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Baskisk skinke og æg
Varm olien i en stor pande. Svits hakket løg, strimlede peberfrugt og presset hvidløg. Skæ...
Amerikanske pandekager uden mælk
Amerikanske pandekager uden mælk Hvis du bruger smør i stedet for den smagsneutrale olie,...
Squashsalat
Squashsalat Vask squashen grundigt under vandhanen. Skær herefter squashen i tynde skiver...