Video: Filopakker med krabbefyld
Filopakker med krabbefyldKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
20
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2.5 spsk Olivenolie
-
1 stk Kartofler
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Løg
-
1 stk Fennikelknold
-
2 stk Hvidløgs fed
-
175 gram Hvidkål
-
2 deciliter Frisk spinat
-
4 stk Æggehvide
-
1 stk Æg
-
125 gram Feta 40+
-
100 gram Hytteost
-
3 spsk Skummetmælk
-
1 deciliter Rasp
-
0.5 deciliter Frisk koriander
-
1 spsk Frisk dild
-
1 spsk Frisk purløg
-
500 gram Kogt krabbe
-
0.5 deciliter Revet parmesan
-
8 stk Filodej
Forvarm ovnen til 175°C. Opvarm olien på en stor pande over middelhøj varme. Tilsæt kartoffel samt peberfrugt i tern og hakket løg samt fennikelrod, svits det. Tilsæt presset hvidløg og svits i yderligere 2 min. Tilsæt hakket hvidkål og spinat og steg det hele i 2 min. Overfør blandingen til en stor skål til afkøling. I en anden skål piskes æggehviderne og æg. Æg, smuldret feta, hytteost, mælk, rasp, hakket koriander, dild samt purløg røres sammen med grøntsagsblandingen. Vend krabbekødet i og smag til med salt og peber. Hæld lidt olie i et stort ovnfast fad og drys lidt parmesan over. Placér halvdelen af filodejpladerne i bunden af fadet og pensl dem med lidt olie. Drys resterende parmesan over. Fordel fyldet på filodejen og læg et låg af filodej oven på hver. Bag pakkerne i 35 min. eller til de er gyldne. Skær dem ud i passende stykker og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lam med tzatziki og kartoffelbåde
Krydr lammeculotterne med herbes de provence og varm lammeculotterne og kartoffelbådene i...
Nudelsuppe med parmesan-kødboller
Pisk æg og vand sammen i en skål. Bland rasp i og lad det stå i 5 min. Tilsæt kalkunkød,...
Kalkunpostejer
Rør hakket kalkunkød, reven pære, hakket persille, salvie, salt, peber, allehånde og letpi...