Video: Filopakker med krabbefyld
Filopakker med krabbefyldKøkken:
Ingredienser:
Dansk
20
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2.5 spsk Olivenolie
-
1 stk Kartofler
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Løg
-
1 stk Fennikelknold
-
2 stk Hvidløgs fed
-
175 gram Hvidkål
-
2 deciliter Frisk spinat
-
4 stk Æggehvide
-
1 stk Æg
-
125 gram Feta 40+
-
100 gram Hytteost
-
3 spsk Skummetmælk
-
1 deciliter Rasp
-
0.5 deciliter Frisk koriander
-
1 spsk Frisk dild
-
1 spsk Frisk purløg
-
500 gram Kogt krabbe
-
0.5 deciliter Revet parmesan
-
8 stk Filodej
Forvarm ovnen til 175°C. Opvarm olien på en stor pande over middelhøj varme.
Tilsæt kartoffel samt peberfrugt i tern og hakket løg samt fennikelrod, svits det.
Tilsæt presset hvidløg og svits i yderligere 2 min.
Tilsæt hakket hvidkål og spinat og steg det hele i 2 min.
Overfør blandingen til en stor skål til afkøling.
I en anden skål piskes æggehviderne og æg.
Æg, smuldret feta, hytteost, mælk, rasp, hakket koriander, dild samt purløg røres sammen med grøntsagsblandingen.
Vend krabbekødet i og smag til med salt og peber.
Hæld lidt olie i et stort ovnfast fad og drys lidt parmesan over.
Placér halvdelen af filodejpladerne i bunden af fadet og pensl dem med lidt olie.
Drys resterende parmesan over.
Fordel fyldet på filodejen og læg et låg af filodej oven på hver.
Bag pakkerne i 35 min. eller til de er gyldne.
Skær dem ud i passende stykker og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bøftatar
Kom det hakkede kød i en i en stor skål. Det er vigtigt at kødet er helt frisk og meget ma...
Nem chokoladekage i bradepande
Nem chokoladekage i bradepande Rør det usaltede smør og 400 gram flormelis sammen i e...
Champagne drik med citrus
Skær frugter i både og pres saften i en gryde. Tilsæt skal, sukker, vand. Kog op og lad s...