Vegetarisk Børnevenlig mad Vinter Desserter Jul
Nutrition facts: 1835.7 calories 64.583333333333 carb 15.888833333333 fat 3.0333333333333 fiber 10.153333333333 protein 5.3051166666667 fat 37.951666666667 sugar

Video: Ris à la mande med kirsebærsauce

Ris à la mande med kirsebærsauce

Ris à la mande med kirsebærsauce

Ris à la mande med kirsebærsauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Dessert

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

3 Hours 0 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin - Portvin Quinta Infantado LBV ½ Late Bottled Vintage - Stk. pris v/3 flasker


Vinhus:Quinta do Infantado, Portugal, Type: Hedvin Normal stk. pris v/køb af 3 flasker 129,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Portvin Quinta Infantado LBV -Late Bottled VintageQuinta Infantado Late Bottle Vintage 2011 - en superlækker portvin, der som årgang 2009 har fået flotte 92 poin... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Kirsebærsauce - kan frosne bær bruges?

Spørgsmål:

Hej Opskrift.dk Kan jeg plukke kirsebær nu, fryse dem ned og så bruge til jul til kirsebærsauce?? Mvh Lene



Svar:
Hej Lene det er helt ok , det bedste er nok at fjerne stenene inden du fryser.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

16/07-2008 af Opskrifter.dk

Husblas i ris alamande eller ej

Spørgsmål:

Jeg foretrækker at lave ris á la mande uden husblas. Jeg har dog hørt, at hvis man skal transportere ris á la mande, så skal den tilsættes husblas i modsatte fald vil transporten gøre at den bliver helt tynd og sjasket. Alternativet er jo selvfølgelig, at jeg laver den på stedet (kom hver med en ret frokost). Der er så bare det problem, at så kand en ikke nå at trække tilstrækkelig lang tid nok. Hvad er erfaring? Med venlig hilsen Helle Christensen



Svar:
Jeg har ingen erfaring med at bruge husblas i risengrød, heller ikke når jeg har skullet transportere den.
Jeg ville lave grøden, og først piske fløden på stedet og vende alle tingene sammen dér.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

28/11-2007 af Opskrifter.dk

Ris a lamande

Spørgsmål:

Kan man godt lave denne dessert dagen før ? Må man godt tilsætte flødeskummet samme dag eller dagen efter ? Mange tak for altid at få et godt råd fra dig.



Svar:
Det er helt klart det nemmeste at forberede desserten dagen før, ved at koge grøden, og stille den i køleskabet.
Du kan også tilberede saucen dagen før, men
flødeskum vil jeg foretrække at blande i samme dag.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

30/10-2006 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Salat med røget laks, agurk og kommenfrø

Fiskeretter

Ingredienser til dressing piskes sammen i en lille skål. Smag til med salt og peber....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1074
Opskrift

Rabarbersuppe

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Skær rabarber ud og kog dem i en gryde med ca. 1 l vand til de er møre. Hæld dem i et klæd...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1085
Opskrift

Fiskelasagne

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Sådan laver du fiskelasagne Tilberedning (tomatsovs) 1.Skær løg og peberfrugt i terninge...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 513

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag