Ris à la mande med kirsebærsauce

Ris à la mande med kirsebærsauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Dessert

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

3 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin - Portvin Quinta Infantado LBV ½ Late Bottled Vintage - Stk. pris v/3 flasker


Vinhus:Quinta do Infantado, Portugal, Type: Hedvin Normal stk. pris v/køb af 3 flasker 129,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Portvin Quinta Infantado LBV -Late Bottled VintageQuinta Infantado Late Bottle Vintage 2011 - en superlækker portvin, der som årgang 2009 har fået flotte 92 poin... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Kirsebærsauce - kan frosne bær bruges?

Spørgsmål:

Hej Opskrift.dk Kan jeg plukke kirsebær nu, fryse dem ned og så bruge til jul til kirsebærsauce?? Mvh Lene



Svar:
Hej Lene det er helt ok , det bedste er nok at fjerne stenene inden du fryser.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

16/07-2008 af Opskrifter.dk

Husblas i ris alamande eller ej

Spørgsmål:

Jeg foretrækker at lave ris á la mande uden husblas. Jeg har dog hørt, at hvis man skal transportere ris á la mande, så skal den tilsættes husblas i modsatte fald vil transporten gøre at den bliver helt tynd og sjasket. Alternativet er jo selvfølgelig, at jeg laver den på stedet (kom hver med en ret frokost). Der er så bare det problem, at så kand en ikke nå at trække tilstrækkelig lang tid nok. Hvad er erfaring? Med venlig hilsen Helle Christensen



Svar:
Jeg har ingen erfaring med at bruge husblas i risengrød, heller ikke når jeg har skullet transportere den.
Jeg ville lave grøden, og først piske fløden på stedet og vende alle tingene sammen dér.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

28/11-2007 af Opskrifter.dk

Ris a lamande

Spørgsmål:

Kan man godt lave denne dessert dagen før ? Må man godt tilsætte flødeskummet samme dag eller dagen efter ? Mange tak for altid at få et godt råd fra dig.



Svar:
Det er helt klart det nemmeste at forberede desserten dagen før, ved at koge grøden, og stille den i køleskabet.
Du kan også tilberede saucen dagen før, men
flødeskum vil jeg foretrække at blande i samme dag.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

30/10-2006 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

ABC

Hældes i alfabetisk rækkefølge (Amaretto, Baileys og Cognac - evt- over bagsiden af en ske...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Chunky Guacamole

Vegetar
Stærk mad
Vegansk Mad

Hak alle ingredienserne groft og smag til. Dækkes tæt med hush. film for at undgå at dip...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kalkun osso bucco

Fjerkræ

Gnid kalkunlårene med timian, salt og peber. Læg de krydrede lår i en stor stegegryde....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag