Video: Rejebisque
RejebisqueKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Tigerreje
-
1 spsk Rapsolie
-
0.5 tsk Tandoori krydderi
-
0.5 tsk Rejepasta
-
1 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
5.7 stk Fish sauce
-
1 tsk Tomatpure
-
2.3 stk Kaffir limeblade
-
0.5 deciliter Hvidvin
-
1 deciliter Vand
-
60 ml Kokosmælk
Fjern skallen fra rejerne og læg rejekødet til side.
Varm olie på en pande og tilsæt rejeskallerne.
Når skallerne har taget farve tilsættes tandoorikrydderi, rejepasta og fishsauce.
Tilsæt derefter løg og hvidløg og til sidst tomatpure.
Når løgene har taget lidt farve tilsættes hvidvinen, som skal koge lidt ind og dernæst vandet og limeblade.
Lad retten småsimre i ca. 10 minutter og si derefter skaller og løg fra væsken.
Lad væsken koge yderligere lidt ind og tilsæt derefter rejekødet og kokosmælken.
Når rejerne har skiftet farve er retten færdig.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Julekage
JulekageSigt de tørre dele bortset fra sukkeret og gæren, altså hvedemel, kartoffelmel, sa...
Oksemørbrad på grill
Oksemørbrad på grillStart med at afpudse mørbraden. Bland alle ingredienser til marinaden,...
Smørhorn fra familiejournal
Hak mel og smør sammen og tilsæt salt og sukker. Rør gæren ud i mælken, kom det i melet og...