Video: Kylling i krydderier og yoghurt
Kylling i krydderier og yoghurtKøkken:
Ingredienser:
Indisk
15
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 stk hel kylling
-
1 knsp Safran
-
0.5 tsk Peber
-
0.5 tsk Gurkemeje
-
0.5 tsk Spidskommen
-
0.5 tsk Chili
-
0.25 tsk Kardemomme
-
0.25 tsk Stødt nellike
-
0.25 tsk Kanel
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1.5 tsk Køkkensalt
-
2 spsk Yoghurt naturel
-
3 spsk Olie
-
2 stk Løg
-
3 deciliter Hønsebouillon
Vask og rengør kyllingen.
Bland alle krydderierne.
Knus hvidløg og salt i en morter.
Bland krydderiblandingen og det knuste hvidløg og salt med yoghurten.
Gnid kyllingen indvendigt med ca. 1 spsk af denne marinade, og gnid den udvendig med resten
(gem evt. en lille smule til stegningen af kyllingen).
Lad den marinere i en time.
Varm olie i en stor gryde og steg løgene gyldne.
Fjern løgene og brun kyllingen på alle sider.
Læg løgene i igen.
Rør evt. resterende marinade sammen med bouillon, hæld det ved kyllingen og opvarm til kogepunktet.
Skru ned for varmen og lad retten simre i 45 min. eller til kyllingen er færdig.
Vend kyllingen undervejs, så den får varme på alle sider.
De sidste 10 min. skal den ligge med brystet nedad.
Næsten al væden skulle gerne være kogt væk.
Servér brændende varm.
Serveres gerne med naan (brød), indisk agurkesalat og/eller salat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vildsvinekoteletter i fad
Vend koteletterne i mel, salt, karry og paprika. Brun koteletterne på panden og læg dem de...
Tarteletter med kylling og asparges
Tarteletter med KyllingKog noget vand op i en gryde til kyllingen. Omvikl krydderurterne...
Pandestegt torsk med rødbeder og syltet citron
Pandestegt torsk med rødbeder og syltet citronKog rødbederne møre og bland dem med skyr, b...