Lakseroulade med flødeost

Lakseroulade med flødeost
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

25 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Pæn og nem ret

Lakserouladen er en super fin måde at sætte tonen for en hyggelig stund med familien eller vennerne. Det forskellige råvarer der bliver kombineret giver en meget fin smag, såvel som lakserouladen også er en meget veludseende forret, der er nem at sætte sammen.


Tilbehør

Hvis du gerne vil servere noget til dine lakseroulader, så kan du pifte dem op med noget kaviar, nogle æg, lave et dejligt hjemmebagt flûte eller servere en lækker dressing til.


Tips

Du kan fryse rouladen hvis du ikke skal bruge den med det samme. Det er dog en god idé at tage den ud 1 time eller 1½ før du skal servere den.

Kokkens svar
Lakseroulade til forret - hovedret?

Spørgsmål:

Jeg vil gerne lave lakseroulader til forret til et selskab p? fredag. Jeg er dog i tvivl om, hvilken hovedret og evt. dessert som vil passe til denne forret? Kh Emma



Svar:
Hej Emma, du kan v?lge fra alle hylder, fisk,k?d,fjerkr?, hvad som helst
Personligt vile jeg nok v?lge en k?d ret, men hvis du f.eks syntes at I skal drike hvidvin s? ville jeg tage f.eks kylling
Dessert fuldst?ndigt det samme
Kig lidt i menuer, der er masser at v?lge p?
her er en mulighed:

Hel?rsmenu med scorepotentiale

Mvh Tomas
opskrifter.dk

04/10-2011 af Opskrifter.dk

Dressing til lakseroulade

Spørgsmål:

Hej Kan i hjælpe mig med en dressing til denne ret? Jeg har hørt om en dressing med piskefløde, citron og creme fraiche? God weekend :o) - Anette



Svar:
Hej Anette, lige til denne her vil jeg nok bruge creme fraiche med dild f.eks, og citronsaft
Mvh Tomas
opskrifter.dk

01/07-2011 af Opskrifter.dk

Lakseroulade

Spørgsmål:

Jeg har lidt svært ved at få spinatdejen af bageparpiret når den er bagt. Jeg synes at den hænger fast, og er lidt fugtig i det. Jeg har tidligere bagt den uden problemer, men de sidste par gange er det gået galt. Bunden virker tynd og vandet. Vil det hjælpe at bruge babyspinat - eller hvad gør jeg forkert?



Svar:
Hej , jeg tror ikke du gør noget forkert , det kan være at der p.t er meget vand i spinaten , at den ikke drypper nok af ?
Mvh Tomas
opskrifter.dk

02/12-2009 af Opskrifter.dk

Pastörisering

Spørgsmål:

Varför pastöriserad äggula, och hur gör jag detta ?



Svar:
Hej , det är för att receptet nog är danskt , och i danmark andvänder man pastoriserade ägg för att vara säkra med salmonella ., men jeg tror inte det är nödvendigt i Sverige??
Mvh Tomas
recept.se

30/07-2009 af Opskrifter.dk

Spinat

Spørgsmål:

Hej, Kan man i stedet for frisk spinat bruge frosset hel spinat og hvis går jeg ud fra at det skal afvandes godt ? Venlig hilsen Janne



Svar:
Hej Janne , du har ret i det hele
Mvh Tomas
opskrifter.dk

21/02-2009 af Opskrifter.dk

Lakseroulade

Spørgsmål:

Skal serveres til 20 personer som lille forret. x 10 personer på opskriften - er det nok? Det viste billede er vist uden bagt spinat/æggemasse udenom - portionen virker lidt stor



Svar:
Hej , jeg ville nok lave 15 portioner i alt afhængigt af hvad du serverer bagefter.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

21/01-2009 af Opskrifter.dk

Förrätt: Laxrulle

Spørgsmål:

Vad betyder "pastiröserande" äggulor?



Svar:
Hej , i danmark har man problem med salmonella , därför andvänder man ägg som är pastoriserade , precis som vi gör med mjölk i Sverige

Mvh Tomas
recept.se

04/04-2008 af Opskrifter.dk

Lakseroulade

Spørgsmål:

Tak, om vi må få et forslag til, hvordan vi laver en god dressing til lakserouladen.



Svar:
Hej , bare lidt mager creme fraiche , citronsaft og dild , det passer fint

Mvh Tomas
opskrifter.dk

29/12-2007 af Opskrifter.dk

Fryseegnet

Spørgsmål:

Hej Er ovenstående ret fryseegnet, da jeg måske skal bruge retten for forret til konfirmation og gerne vil lave den i god tid hilsen Lene



Svar:
Jeg tror at rouladen bliver kedelig hvis du fryser den, men du kan sagtens lave den dagen før.
Det ville være en god ide at lave en "generalprøve" med en mindre portion, så du har styr på hvordan det skal laves i god tid før dagen.
Læg mærke til at der ikke er brugt spinat på foto, men kun laks med ostefyld - det kan også være en idé.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

06/05-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Smuldreæblekage

Vegetar
Fedtfattig mad

Smuldr mel og smør i en skål. Kom sukker sammen med mel og smør og bland godt. Dejen skal...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Krydret kartoffelpie

Vegetar

Dej: Mel, smør, sesamfrø, hørfrø og vand (1 dl) æltes sammen og stilles koldt mindst en ½...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Ostefondue

Vegetar
Proteinrig mad

Gnid en fonduegryde indvendigt med hvidløg. Hæld 2/3 af vinen i og varm den op til kogepun...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag