Video: Cæsarsalat
CæsarsalatKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
11
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 stk Romainesalat
-
1 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Olivenolie
-
0.5 spsk Rødvinseddike
-
1 tsk Worcestershire sauce
-
0.5 tsk Havsalt
-
0.5 tsk Brun sennep
-
1 stk Citron
-
0.5 deciliter Revet parmesan
-
50 gram Marinerede ansjoser
-
2 deciliter Crouton
Cæsarsalat
Start med at skyl salaten under rindende vand.
Del stilkene i blade, og fjern evt. misfarvede dele.
Slyng salaten for at fjerne væden.
Læg salaten i en stor frysepose, og læg den på køl i to timer.
Dressing
Start med at pres hvidløget.
Bland alle ingredienserne til dressingen i en lille skål.
Hæld dem i en lufttæt beholder, ryst den grundigt og stil dressingen til side.
Skær evt. de største bladribber fra salatbladene.
Riv bladene i mundrette stykker.
Hæld salaten i en stor salatskål.
Hæld dressingen over.
Vend salaten.
Pres citronen henover salaten.
Kværn en passende mængde peber over salaten og drys parmesan over.
Slut af med croutoner og evt. hakkede ansjoser.
Din cæsarsalat er nu færdig.
Velbekomme!
Et godt tip er, at hvis du vil have denne cæsarsalat til at fungere som et større måltid, der skal kunne mætte i lidt tid, kan du meget nemt tilføje et godt stykke kyllingebryst til. Det smager godt, det er sundt, og så får du lidt mere energi at køre på. Se opskriften Cæsarsalat med Kylling for inspiration.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lækker pasta med kødboller og tomatsauce
Bland farsen til kødbollerne og steg dem på en pande.Skær aubergine i skiver, drys med sal...
Salat med rodfrugter
Salat med rodfrugterRødbeder, selleri og gulerødder skrælles og skæres i strimler på et ju...
Crostini med parmesandip
Forvarm ovnen til 175°CHak løg, champignon og soltørrede tomater fint. Bland de seks først...