Video: Cæsarsalat med grillet kylling
Cæsarsalat med grillet kyllingKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Hovedret
11
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
750 Kyllingebryst
-
1 Olivenolie
-
1 tsk Bordsalt
-
1 tsk Peber
-
2 Hvidløg
-
3 spsk Citronsaft
-
2 tsk Dijonsennep
-
1 tsk Rejepasta
-
600 Romainesalat
-
1 Revet parmesan
-
3 Crouton
Opvarm en let olieret grillpande over middelhøj varme. Klap kyllingebrystet tørt. Pensl med olie og drys med salt og peber. Grill kyllingebrysterne på panden på begge sider. Mens kyllingen griller blendes knust hvidløg, citronsaft, sennep, rejepasta samt lidt salt og peber i en blender. Mens blenderen kører tilsættes resterende olie i en langsom stråle. Overfør det grillede kyllingekød til et skærebræt og skær det i skiver på ca. 1 cm tykkelse. Vend kyllingen med dressingen i en stor skål. Tilsæt romainesalat, parmesan samt croutoner og vend det hele godt.
Spørgsmål:
Kan man bruge denne ret, som madpakke?
Svar:
Det kan du godt - kom salaten i en plastbøtte med tæt låg, så er den nem at have med.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
15/02-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Endivie med røget ørred og flødeost med urter
Bland de fire første ingredienser i en lille skål. Krydr med friskmalet sort peber. Del...
Ristede kikærter
Sådan laver du ristede kikærter Først dræner du kikærterne for vand og vender dem i olie o...
Gnocchi og malfatti
Et ildfast fad smøres med smør. Hæld den hakkede spinat i en skål sammen med ricottaen, ha...