Video: Acapulcokylling
AcapulcokyllingKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
12
Tilberedningstid
4 timer 30 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
5 deciliter Vand
-
1 stk Hønsebouillonterning
-
500 gram Kyllingebryst
-
1 stk Løg
-
0.8 deciliter Sherryvineddike
-
3 stk Hvidløg
-
1 spsk Olivenolie
-
2 tsk Spidskommen
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Gul peberfrugt
-
2 spsk Hakket jalapeño
-
0.5 deciliter Frisk koriander
Acapulcokylling
Start med at koge bouillonen.
Tilsæt derefter kylling, finthakket løg, sherryvineddike, hakket hvidløg, olivenolie og kommen.
Lad det simre ved lav varme, til kyllingen er færdigkogt (ca. 15 min.).
Tag kylling og løg op af væden og læg det i en skål sammen med peberfrugter i skiver.
Lad væden koge videre, til der er ca. halvdelen tilbage.
Hæld saucen over kyllingeblandingen og stil det køligt i ca. en halv time.
Tilsæt hakket koriander til kyllingeblandingen og lad det køle i ca. 4 timer eller natten over.
Skær kyllingekødet i skiver og anret det med marinade og de marinerede grøntsager på tallerkener.
Til denne lækre kylling, kan du med fordel servere tortillachips til.
Spørgsmål:
Hur tillagar man en fritersmet som blir spröd och god. Jag skulle vara tacksam om Ni kunde ge mig recept på detta. Jag skall fritera kycklingbitar. Bosse Svensson
Svar:
Hej, här är en möjlighet
Mvh Tomas
recept.se
Frityrsmet
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1 1/2 dl vatten
1 äggvita
Gör så här
Vispa samman mjöl, bakpulver, salt och vatten till en klimpfri smet. Vispa äggvitan till ett fast skum och vänd i smeten. Doppa det som ska friteras i smeten. Fritera i en fritös eller stor gryta i 180°C olja, mät med hushållstermometer eller en bit vitt bröd som ska få fin färg och bli knaprig på ca 1 min. Fritera 2-4 min och låt rinna av på dubbelvikt hushållspapper.
16/03-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Jag har en fråga.Jag vill inte använda sherryvinäger eller ett annat vin den här receptet.Går det bra
Svar:
Hej Sherryvinäger är inte ett vin.Du kan bara använda en annan vinäger som inte är för stark.
Mvh Tomas
recept.se
25/02-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Kan sherryeddiken skiftes ud og bruges med noget andet?? Som f.eks.?
Svar:
Hej , du kan bruge alm rødvinseddicke , men balsamico er nok bedst
Mvh Tomas
opskrifter.dk
25/07-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej. Jeg kan ikke læse fra opskriften hvornår jalepnos skal tilsættes retten. Skal de med i opkogning, eller tilsætted marinaden sammen med de hakket koriander? Mvh Joy
Svar:
Hej , tag det med fra starten , så giver det bedst smag
Mvh Tomas
opskrifter.dk
07/01-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej med jer Jeg har aldrig hørt om sherryeddike før, o vil gerne høre, hvor man kan købe det. På forhånd tak. Hilsen Dina
Svar:
De fleste større supermarkeder er forhandler sherryeddike efterhånden, kan du ikke finde det, så brug f.eks. vin- eller æbleeddike i stedet.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
22/04-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej kok, skal denne ret spises kold eller varm? Er i tvivl, så det vil være rart med et svar da jeg allerede er gået igang med at lave retten. På forhånd tak.
Svar:
Umiddelbart skal den spises kold - jeg har ikke prøvet den varm, men jeg er sikker på at den også vil være velsmagende varm.
God fornøjelse.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
20/02-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Jeg har ikke kunnet finde sherryeddike, hvilken anden eddike vil ellers være god til denne opskrift?
Svar:
Du kan som alternativ til sherryeddike benytte rødvins eddike, den kan købes de fleste steder.
Venlig hilsen
Jacob, Redaktionen
27/06-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stegte kammuslinger
Stegte kammuslingerSom forret er det passende med blot to (ikke for små) kammuslinger pr....
Islandsk lagkage
Æggehviderne piskes stive. Flormelis og kokosmel vendes i. Dejen hældes i en passende form...
Kalkunschnitzel i wok
Kalkunschnitzlerne halveres på langs og skæres på tværs i fine strimler, kun godt 1 cm bre...