Video: Rødtungepaupietter med tagliatelle samt tomat-purløgsflødesauce
Rødtungepaupietter med tagliatelle samt tomat-purløgsflødesauceKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
13
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 stk Skalotteløg
-
2 spsk Frisk persille
-
1 knsp Køkkensalt
-
1 knsp Hakkede peberkorn
-
200 gram Fiskefars
-
8 stk Rødtungefilet
-
1 spsk Hasselnøddeolie
-
2 deciliter Rhinskvin
-
3 stk Tomat
-
5 ml Fløde 13%
-
150 gram Smør
-
2 spsk Frisk purløg
-
500 gram Tagliatelle
Forvarm ovnen på 200°C.
Vask og hak skalotteløg og persille og blend det sammen med lidt salt og peber samt fiskefars.
Fordel en smule fars på kødsiden af alle fileterne, pak dem sammen og luk dem med en tandstikker eller stegenål.
Læg paupietterne i et ovnfast fad med hasselnøddeolien og bag dem i den forvarmede ovn 8-10 min.
Sauce:
Kog hvidvinen op i en pande med lidt peber.
Når vinen er reduceret med 1/3, tilsættes de hakkede tomater samt fløden, og det koger endnu 2 min. under omrøring.
Skru ned for varmen og tilsæt smørret lidt af gangen.
Slut af med at røre de hakkede purløg i.
Tagliatelle koges efter anvisning på pakken.
Anret det hele på tallerkner og server straks.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grønne bønner med basilikumvinaigrette
Kog bønnerne i letsaltet vand til de er akkurat møre. Put dem i en si og hæld koldt vand o...
Gratin med rosenkål og skinke
Rør mornay sauce, mel, salt og peber sammen Bring blandingen i kog ved høj varme, koger u...
Lammekebab
LammekebabRør det hakkede lammekød og oksekød godt sammen med spidskommen, finthakket chil...