Video: Radicchiosalat
RadicchiosalatKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
8
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
200 gram Radicchiosalat
-
100 gram Valnød
-
150 gram Cheddar
-
2 spsk Valnøddeolie
-
4 tsk Dijonsennep
-
0.5 tsk Havsalt
-
0.5 tsk Peber
-
0.5 bdt Frisk purløg
Vask salaten. Skær salaten i strimler. Smuldr valnødderne i små stykker. Skær osten i terninger. Dressing: Bland olie, sennep, salt og peber sammen. Ost, valnødder og dressing vendes med salaten. Pynt med purløg.
Spørgsmål:
Har hørt at når purløgen blomster så kan man bruge blomsten i salater, er det rigtigt?
Svar:
Det er rigtigt, at blomsten kan spises.
Smagen er mere intens, men pynter utrolig meget.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
07/06-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nem krydderkage
Sukker og æg piskes godt og grundigt (til det er hvidt). Kom smeltet smør, creme fraice...
Dingo
Med saften fra en kvart citron, rystes ingredienserne i en shaker. Hæld drinken over ister...
Rødbedebøffer
Sådan laver du rødbedebøffer Start med at koge hirsekornene i vand sammen med grøntsagbou...