Video: Radicchiosalat med valnødder
Radicchiosalat med valnødderKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
200 gram Radicchiosalat
-
100 gram Valnød
-
150 gram Cheddar
-
2 spsk Valnøddeolie
-
4 tsk Dijonsennep
-
0.5 tsk Havsalt
-
0.5 tsk Peber
-
0.5 bdt Frisk purløg
Radicchiosalat med valnødder
Vask salaten og skær den i strimler. Hak valnødderne i små stykker. Skær osten i terninger. Bland olie, sennep, salt og peber sammen til en dressing. Ost, valnødder og dressing vendes med salaten. Pynt med purløg og server straks.
Velbekomme!
Tilbehør
Salaten kan bruges som en lille forret, men er også ideel som tilbehør til f.eks. kalvesteg eller stegt svinekam.
Spørgsmål:
Har hørt at når purløgen blomster så kan man bruge blomsten i salater, er det rigtigt?
Svar:
Det er rigtigt, at blomsten kan spises.
Smagen er mere intens, men pynter utrolig meget.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
07/06-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Havregrødsboller
Kog havregryn og vand til grød, tilsæt olie og salt. Mens grøden køler af, lunes mælken og...
Helleflyndermedaillon
Skær fisken i medailloner, 3 pr. person. Kom rejer i en blender med citronsaft, salt, peb...
Grillede spareribs med sommermarinade
Klargør en grill. Bland alle ingredienserne til marinaden i en skål. Læg spareribs i et fa...