Video: Radicchiosalat
RadicchiosalatKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
8
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
200 gram Radicchiosalat
-
100 gram Valnød
-
150 gram Cheddar
-
2 spsk Valnøddeolie
-
4 tsk Dijonsennep
-
0.5 tsk Havsalt
-
0.5 tsk Peber
-
0.5 bdt Frisk purløg
Vask salaten. Skær salaten i strimler. Smuldr valnødderne i små stykker. Skær osten i terninger. Dressing: Bland olie, sennep, salt og peber sammen. Ost, valnødder og dressing vendes med salaten. Pynt med purløg.
Spørgsmål:
Har hørt at når purløgen blomster så kan man bruge blomsten i salater, er det rigtigt?
Svar:
Det er rigtigt, at blomsten kan spises.
Smagen er mere intens, men pynter utrolig meget.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
07/06-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Svinemørbrad med æble- og løgkompot
Skær løget i tynde skiver og sauter det i ca. 3 spsk olie til de er gyldne. Tilsæt herefte...
Orgasm
Kombiner ingredienser i et whiskeyglas og server.
Madmuffins med soltørrede tomater
Madmuffins med soltørrede tomater, feta og olivenForvarm ovnen til 250 grader. Bland...