Video: Stegt svinekam
Stegt svinekamKøkken:
Ingredienser:
Dansk
13
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
2 timer 30 minutter
Antal personer:
-
1.5 kg Svinekam med svær
-
0.5 tsk Spidskommen
-
3 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Olie
-
1 tsk Paprika
-
0 Havsalt
-
0 Peber
-
2 spsk Løg
-
2 stk Gulerod
-
1 stk Blegselleri
-
1 stk Laurbærblad
-
0.5 deciliter Vand
-
2.5 deciliter Fløde 13%
NB: Tilberedelsen starter dagen før.
Rids sværen med 1 ½ cm's mellemrum med en skarp kniv.
Hak kommenfrøene, pil hvidløget og hak det fint.
Rør begge dele med olie og paprika.
Gnid stegen grundigt med blandingen, pak den i sølvpapir og lad den stå køligt natten over.
Tænd ovnen på 200°C (varmluft: 180°C)
Pak stegen ud af folien og kom salt ned mellem de enkelte svær.
Krydr med salt og peber.
Læg stegen på en rist i en bradepande, så sværen ligger så lige som muligt.
Sæt den på den midterste rille i den varme ovn.
Lad nu kammen stege 30 minutter.
Hæld af og til lidt stegefedt over.
Pil løg, gulerødder og selleri, og skær alt i terninger.
Det andet hvidløg pilles kun.
Alle grøntsager og laurbærbladet lægges med i bradepanden.
Ovnen skrues ned til 180°C.
Tilsæt vand. Lad nu kam og grøntsager stege i ca. 1 ½ time.
Tag stegen ud af ovnen og lad den hvile i ca. 20 minutter.
Hæld sky og grøntsager gennem en sigte i en gryde og lad den eventuelt koge noget ind, tilsat fløde.
Smag saucen til og servér den til stegen.
Ovnstegte kartoffelbåde og broccoli.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ørred som ruller
Hak 100 g. ørred fint og bland med smøreost, creme fraiche, purløg, rogn,citronsaft, salt...
Kringle
Sådan laver du KringlerVarm mælken til den føles lun, når du prøver med lillefingeren...
Chokoladekage med kærnemælk
Brug røremaskine eller elpisker.Mix de våde ingredienser sammen.Sigt mel, kakao og natron...