Forretter Vegetarisk
Nutrition facts: 1623.75 calories 4.6 carb 35.55 fat 0.7 fiber 4.55 protein 16.92125 fat 0.58 sugar

Video: Frisk polenta

Frisk polenta

Frisk polenta

Frisk polenta
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Forret

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 06/05-2010

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Pasta med græskar og salvie

Vegetar

1. Skrab kernerne ud med en ske, og skær skrællen af græskarret (gem ½ græskar til onsdag)...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 671
Opskrift

Græsk agurkesalat

Vegetar
Proteinrig mad

Agurken skæres i 3-4 cm lange stave. Yoghurt røres med olie og tilsættes vand til passend...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 425
Opskrift

Mandelsmør

Vegetar
Proteinrig mad
Vegansk Mad

Blend mandlerne til mel. Tilsæt langsomt vand, og blend til en glat masse. Smag evt. til...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 658

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag