Video: Frisk polenta
Frisk polentaKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
4
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
8 stk Majskolbe
-
100 gram Smør
-
100 gram Mascarpone
-
50 gram Parmesan ost
Kog majskolberne møre i saltet vand. Skær derefter kornene af.
Blend kornene med smør og mascarpone til det er en glat puré eller mos.
Sigt puréen over i en gryde og lad det simre ved svag varme. Smag til med salt, peber og friskrevet parmasan.
Servér med braiseret kød eller fisk, eller med lidt bitter salat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Skorzonerrod
Sådan laver du skorzonerrod Vask skorzonerrødderne grundigt og sørg for at fjerne al jorde...
Chiliret med oksekød og pasta
Kog pastaen al dente.Brun oksekødet i en stor gryde. Hæld fedtet fra. Tilsæt hvidløgspulve...
Lammegyros
Ælt lammefarsen med tomatpure, hvidløg, godt med salt og hakket persille. Rør krydderierne...