Forretter Vegetarisk
Nutrition facts: 414 calories 4.6 carb 35.55 fat 0.7 fiber 4.55 protein 16.92125 fat 0.58 sugar

Video: Frisk polenta

Frisk polenta

Frisk polenta

Frisk polenta
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Italiensk

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 06/05-2010

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Skorzonerrod

Sådan laver du skorzonerrod Vask skorzonerrødderne grundigt og sørg for at fjerne al jorde...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2034
Opskrift

Chiliret med oksekød og pasta

Stærk mad
Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Kog pastaen al dente.Brun oksekødet i en stor gryde. Hæld fedtet fra. Tilsæt hvidløgspulve...

  0
Sværhedsgrad: 5,0 / 5
views : 3179
Opskrift

Lammegyros

Fedtfattig mad
Kødretter

Ælt lammefarsen med tomatpure, hvidløg, godt med salt og hakket persille. Rør krydderierne...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2194

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag