Video: Frisk polenta
Frisk polentaKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
4
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
8 stk Majskolbe
-
100 gram Smør
-
100 gram Mascarpone
-
50 gram Parmesan ost
Kog majskolberne møre i saltet vand. Skær derefter kornene af.
Blend kornene med smør og mascarpone til det er en glat puré eller mos.
Sigt puréen over i en gryde og lad det simre ved svag varme. Smag til med salt, peber og friskrevet parmasan.
Servér med braiseret kød eller fisk, eller med lidt bitter salat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Italienske kødboller
Italienske kødbollerSkær hvidløg ud i små tern.Bland alle ingredienserne sammen i en skål....
And med peberfrugtsauce
Rids skindet på andebrystet og drys med peber.Varm smørret i en pande til det er gyldent,...
Nemme boller
Nemme bollerAlle ingredienserne æltes sammen.Dejen formes til bollerDejen hæver i ca. 20 m...