Video: Svampesalat
SvampesalatKøkken:
Ingredienser:
Fransk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
300 gram Østershat
-
2 stk Forårsløg
-
300 gram Cherrytomat
-
4 spsk Olivenolie
-
2 tsk Citronpeber
-
4 stk Hårdkogt æg
-
0.5 deciliter Balsamico
-
6 spsk Toastbrød
-
1 tsk Køkkensalt
Steg svampene på en pande til de er bløde.
Skær forårsløgene i mindre stykker og blancher dem i letsaltet vand i 4 minutter.
Tag dem over i iskoldt vand og lad dem køle af.
Del cherrytomaterne i kvarte.
Bland tomater, forårsløg, olivenolie og citronpeber sammen og smuldr de kogte æggeblommer let imellem.
Anret svampene på tallerkener og fordel tomatsalaten over.
Hæld lidt balsamico over.
Skær brødet i små terninger og rist dem sprøde og gyldne i olie.
Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle og fordel dem over salaten.
Drys med lidt salt og server dem til salaten.
Du kan også servere retten med halve, let ristet toastbrød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kammuslingesalat
Vask rucolasalaten grundigt og lad den dryppe af.Steg kammuslinger på en grillpande med li...
Fødselsdagsboller
Røremaskinen kan klare x4 ad gangen. Udrør gæren i lunkent vand. Bland fedtstof og koldt...
Chiliret med oksekød og pasta
Kog pastaen al dente.Brun oksekødet i en stor gryde. Hæld fedtet fra. Tilsæt hvidløgspulve...