Video: Kammuslingesalat
KammuslingesalatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
200 gram Rucola
-
150 gram Kammusling
-
0.25 deciliter Olivenolie
-
0.25 stk Squash
-
0.5 stk Rødløg
-
1 spsk Frisk dild
-
1 spsk Frisk purløg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
100 gram Kogte rejer
-
3 spsk Citronsaft
-
1 tsk Peber
-
0.5 tsk Havsalt
Vask rucolasalaten grundigt og lad den dryppe af.
Steg kammuslinger på en grillpande med lidt salt og peber efter behag.
Hældes sammen med olien og saften fra citronerne og afkøles.
Skær squashen i små terninger (ca. 5x5 mm).
Rødløg, dild, purløg og hvidløg hakkes fint.
Vend alle ingredienserne sammen og server straks.
Spørgsmål:
Hur länge steker man musslorna??
Svar:
Hej , lite svårt att svara på när man inte vet hur tjocka dom är , men 1-2 minuter på varje sida, det är bäst om det inte är helt gennomstekt
Mvh Tomas
recept.se
09/04-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hvor længe skal kammuslinger steges? og hvor lang tid i forvejen kan jeg lave denne forret. Tak
Svar:
De skal stege 3-4 minutter på hver side.
Denne ret skal spises straks efter at den er tilberedt, men grøntsagerne kan renses og skæres i tern/hakkes nogle timer før, hvis de opbevares i en lufttæt emballage.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
27/11-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Quinoafrikadeller med mango-gulerodssalat
QuinoafrikadellerDet første step er at koge quinoaen. Det gør du ved at først putte det i...
Porreforret
Bland creme fraiche, mayonnaise, salt, karry og citronsaft.Skær peberfrugterne og æblerne...
Jul - Andebryststeg med æbler og portvin
Krydr andebryststegen med salt og peber.Sæt andebryststegen i ovnen ved 150 °C i 90 min.Br...