Video: Ristet aubergine-salat med kapers og løg
Ristet aubergine-salat med kapers og løgKøkken:
Ingredienser:
Græsk
8
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
3 stk Aubergine
-
1 deciliter Olivenolie
-
1 spsk Løg
-
3 stk Hvidløgs fed
-
0.5 deciliter Kapers
-
1 stk Bøftomat
-
0.5 deciliter Frisk persille
-
2 spsk Rødvinseddike
Skyl og tør auberginerne.
Rist dem hele over gasflammen på komfuret, på grillfunktionen i ovnen eller over en grill.
Skindet skal være kullet på alle sider.
Sæt en stor skål frem og hæld olivenolien i den.
Skær auberginerne åbne på langs, fjern så mange frø som muligt og grav kødet ud med en ske.
Læg kødet ned i skålen med olie.
Salt det let og mos det med en gaffel.
Tilsæt hakket løg, presset hvidløg, kapers, hakket tomat og persille.
Rør godt rundt.
Tilsæt vineddike og smag til med salt, peber og evt. yderligere eddike.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Baconbøf i tomat og fløde
Form bøfferne, krydr med salt og peber.Vikl 1 skive bacon omkring. Smør et ildfast fad og...
Selleribøf
Selleribøf - den hurtige vegetarbøfHvis aftensmaden hurtigt skal på bordet, og samtidigt v...
Fyldt kål med oksekød, squash og urter
Opvarm ovnen til 175°C. Skær kålene i halve på langs. Udhul kålene således at der bliver 3...