Video: Stegte rejeflûtes
Stegte rejeflûtesKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
11
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
250 Frosne rejer
-
2 Hvidløg
-
1 tsk Ingefær
-
0.5 stk Løg
-
1 stk Æg
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1 spsk Maizena
-
1 stk Flûte
-
3 spsk Sesamfrø
-
2 Olie
Rør en fars af rejer, presset hvidløg, hakket ingefær og løg, sammenrørt æg, salt, peber og maizenamel.
Stil den i køleskabet i mindst 2 timer.
Skær fluten i ca. 1/2 cm tykke skiver og smør et tykt lag rejefars på den ene side.
Dyp denne side omhyggeligt i sesamfrø, så rejefarsen bliver helt dækket.
Klap sesamfrøene godt fast til farsen med hånden.
Varm olien i en wok eller en frituregryde og dybsteg rejebrødene med den farserede side nedad i flere hold i ca. 2 - 3 minutter hver, til de begynder at blive gyldenbrune rundt om kanterne.
Tag dem op til afdrypning på køkkenrulle og server dem rygende varme, pyntet med korianderblade.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stuvet hvidkål
Sådan laver du stuvet hvidkål Fjern de yderste blade fra hvidkålen samt roden. Kålen skyll...
Gratinerede bruschettas
Gratinerede bruschettasSkær baguetten i skiver på ca. 2 cm. Smør den ene side af hver skiv...
Sicilianske kalvekoteletter
Skær fedtet fra koteletterne. Læg hver kotelet mellem to lag folie og bank dem flade med e...