Baconsvøbt ørred med tomatsalsa

Baconsvøbt ørred med tomatsalsa
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

10 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Anden fisk

Spørgsmål:

Hej. Kan man også bruge laks til opskriften, har svært ved at få fat i noget ørred. Hvis ja ville du så ændre nogle steder i opskriften?



Svar:
Hej, du kan bare bruge laks og følge opskriften alligevel
Mvh Tomas
opskrifter.dk

04/05-2010 af Opskrifter.dk

vin til baconsvøbt ørred

Spørgsmål:

Kan man servere rødvin til? Eller skal man vælge en hvidvin?



Svar:
Hej, det sikreste er nok hvidvin, men jeg ville nok vove at servere en Pinot Noir til denne rätt
Mvh Tomas
opskrifter.dk

28/04-2010 af Opskrifter.dk

Konfirmation

Spørgsmål:

Hej kok jeg skal holde konfirmation næste år, jeg kan ikke komme på nogen forretter. min hovedret skal bestå af laks for det elsker jeg, min dessert skal være af is. de sidste par gange jeg har spurgt dig har du bare sagt at jeg skulle tilmelde mig dagens opskrift men det er jeg og der ikke nogen gode ting jeg kan bruge..! Knus Charlotte PS: jeg siger tak på forhånd og håber du har nogle gode opskrifter til mig...!



Svar:
Hej Charlotte, jeg kan ikke huske at jeg har svaret kigge i dagens opskrift ? Det ville jeg ikke anbefale til dette ...
Det jeg vil anbefale dig er at kigge under menyer , der er en del lækre ting , hvis du ike finder noget , så må du gerne skrive igen , så finder jeg mine kogebøger frem
Mvh Tomas
opskrifter.dk

f.eks denne opskrift, detr er beregnet til en stegeret , så brug bare halvdelen hvis du tager denne ret

Baconsvøbt ørred med tomatsalsa






Type: Hovedret
Tilberedningstid ialt: 40 min
Arbejdstid: 20 min

Ingredienser: 4---12345678910 pers.
800 g ferske havørred (Læs om)
12 blade frisk spinat (Læs om)
8 skiver bacon (Læs om)

Salsa:
4 bøftomater (Læs om)
3 spsk frisk koriander (Læs om)
1 stk rødløg (Læs om)
1 stk lime (Læs om)
2 spsk olivenolie (Læs om)
1 stk frisk grøn chili (Læs om)
2 fed hvidløg (Læs om)


Fremgangsmåde:
-Skær fisken i bøffer, læg 3 spinat blade på hver bøf og svøb dem i bacon.

-Salsa: Hak tomater, koriander og løg og bland med limesaft, olivenolie, chili og hakket hvidløg.

-Bag fisken på 200°C i 10 min. Servér fiskebøfferne med salsaen til.


07/06-2009 af Opskrifter.dk

Tilbehør ?

Spørgsmål:

Jeg synes det er en lækker opskrift, men kan ikke helt finde ud af med mig selv om jeg skal servere ris, pasta eller kartofler af en art til. Hvad er bedst ?



Svar:
Hej,

Personligt ville jeg nok bare spist et godt brød til. Ellers vil jeg foreslå kogte kartofler vendt med lidt olie og friske urter eller ris.

mvh.

Esben
Opskrifter.dk

07/02-2007 af Opskrifter.dk

Tvivl om fisken

Spørgsmål:

Jeg er desværre ikke vant til at arbejde med fisk, og bliver så derfor i tvivl, når i skriver bøffer. Vi har nu købt en ørred, fiskemanden delte den i to. Er det bøffer nok, og skal der være skind på?



Svar:
Bøf af fisk er bare et stykke af fisken.
Skind synes jeg ikke der skal være på når det bliver rullet i bacon.

mvh
Tomas
opskrifter.dk

20/09-2006 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Mexicansk vegetargryde

Vegetar
Stærk mad
Vegansk Mad

Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Hak gulerødder og selleri. Put grøntsagern...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Skinkeschnitzler med paprikasauce

Kødretter

Drys skinkeschnitzlerne med paprika, salt og peber. Lad smørret gyldne i en pande, og bru...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Fiskesuppe med rejer

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Løg svitses i olie. Tomatpure, vin, boullion-tern, vand og timian tilsættes og det hele...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag