Video: Baconsvøbt ørred med tomatsalsa
Baconsvøbt ørred med tomatsalsaKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
800 gram Havørred
-
12 stk Frisk spinat
-
8 stk Bacon
-
4 stk Bøftomat
-
3 spsk Frisk koriander
-
1 stk Rødløg
-
1 stk Lime
-
2 spsk Olivenolie
-
1 stk Frisk grøn chili
-
2 stk Hvidløgs fed
Skær fisken i bøffer, læg 3 spinat blade på hver bøf og svøb dem i bacon.
Salsa:
Hak tomater, koriander og løg og bland med limesaft, olivenolie, chili og hakket hvidløg.
Bag fisken på 200°C i 10 min.
Servér fiskebøfferne med salsaen til.
Spørgsmål:
Hej. Kan man også bruge laks til opskriften, har svært ved at få fat i noget ørred. Hvis ja ville du så ændre nogle steder i opskriften?
Svar:
Hej, du kan bare bruge laks og følge opskriften alligevel
Mvh Tomas
opskrifter.dk
04/05-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Kan man servere rødvin til? Eller skal man vælge en hvidvin?
Svar:
Hej, det sikreste er nok hvidvin, men jeg ville nok vove at servere en Pinot Noir til denne rätt
Mvh Tomas
opskrifter.dk
28/04-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej kok jeg skal holde konfirmation næste år, jeg kan ikke komme på nogen forretter. min hovedret skal bestå af laks for det elsker jeg, min dessert skal være af is. de sidste par gange jeg har spurgt dig har du bare sagt at jeg skulle tilmelde mig dagens opskrift men det er jeg og der ikke nogen gode ting jeg kan bruge..! Knus Charlotte PS: jeg siger tak på forhånd og håber du har nogle gode opskrifter til mig...!
Svar:
Hej Charlotte, jeg kan ikke huske at jeg har svaret kigge i dagens opskrift ? Det ville jeg ikke anbefale til dette ...
Det jeg vil anbefale dig er at kigge under menyer , der er en del lækre ting , hvis du ike finder noget , så må du gerne skrive igen , så finder jeg mine kogebøger frem
Mvh Tomas
opskrifter.dk
f.eks denne opskrift, detr er beregnet til en stegeret , så brug bare halvdelen hvis du tager denne ret
Baconsvøbt ørred med tomatsalsa
Type: Hovedret
Tilberedningstid ialt: 40 min
Arbejdstid: 20 min
Ingredienser: 4---12345678910 pers.
800 g ferske havørred (Læs om)
12 blade frisk spinat (Læs om)
8 skiver bacon (Læs om)
Salsa:
4 bøftomater (Læs om)
3 spsk frisk koriander (Læs om)
1 stk rødløg (Læs om)
1 stk lime (Læs om)
2 spsk olivenolie (Læs om)
1 stk frisk grøn chili (Læs om)
2 fed hvidløg (Læs om)
Fremgangsmåde:
-Skær fisken i bøffer, læg 3 spinat blade på hver bøf og svøb dem i bacon.
-Salsa: Hak tomater, koriander og løg og bland med limesaft, olivenolie, chili og hakket hvidløg.
-Bag fisken på 200°C i 10 min. Servér fiskebøfferne med salsaen til.
07/06-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Jeg synes det er en lækker opskrift, men kan ikke helt finde ud af med mig selv om jeg skal servere ris, pasta eller kartofler af en art til. Hvad er bedst ?
Svar:
Hej,
Personligt ville jeg nok bare spist et godt brød til. Ellers vil jeg foreslå kogte kartofler vendt med lidt olie og friske urter eller ris.
mvh.
Esben
Opskrifter.dk
07/02-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Jeg er desværre ikke vant til at arbejde med fisk, og bliver så derfor i tvivl, når i skriver bøffer. Vi har nu købt en ørred, fiskemanden delte den i to. Er det bøffer nok, og skal der være skind på?
Svar:
Bøf af fisk er bare et stykke af fisken.
Skind synes jeg ikke der skal være på når det bliver rullet i bacon.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
20/09-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Smoothie med jordbær
Blend alle ingredienserne til blød konsistens. Smag til med sukker, og server i høje gla...
Laks med citron, hvidløg og frisk persille
Sådan laver du laks med citron, hvidløg og frisk persille Hak hvidløg, dild og persille fi...
Kokosgifler
Smuldr gæren i en skål. Smelt fedtstoffet i en kasserolle, tilsæt mælk og lad det blive fi...