Baconsvøbt ørred med tomatsalsa

15/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Hovedret

30 minutter

10 minutter

10



Fremgangsmåde:

Skær fisken i bøffer, læg 3 spinat blade på hver bøf og svøb dem i bacon.

Salsa: Hak tomater, koriander og løg og bland med limesaft, olivenolie, chili og hakket hvidløg.

Bag fisken på 200°C i 10 min. Servér fiskebøfferne med salsaen til.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

800 gram Havørred

12 stk Frisk spinat

8 stk Bacon

4 stk Bøftomat

3 spsk Frisk koriander

1 stk Rødløg

1 stk Lime

2 spsk Olivenolie

1 stk Frisk grøn chili

2 stk Hvidløgs fed

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g