Hovedretter
Nutrition facts: 163 calories 31.70375 carb 20.89125 fat 9.1375 fiber 19.650875 protein 11.3969625 fat 9.9125 sugar

Video: Farseret kalkun

Farseret kalkun

Farseret kalkun

Farseret kalkun
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Waldorfsalat og kartofler

Kokkens svar
Vin

Spørgsmål:

Hej!! Jag tänker bjuda på kalkon smaksatt med salvia. Vad dricker man till? vin? Vad passar som förrätt?Skaldjur? efrerätt, choklad? efterrättsvin?Tacksam för svar



Svar:
Hej , Chardonnay hade jag nog valt.
Saldjur låter gott, chokolad efter gott
Dessert vin chokolade:Portvin eller Banyuls

mvh Tomas
recept.se

01/11-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Tomatsalat

Vegetar

Klassisk tomatsalatSkær mozzarella og tomat i tynde skiver. Læg dem lagvis på dit yndlings...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3616
Opskrift

Broccolitærte med laks

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Sådan laver du broccolitærte med laks Tærtedej: Kom mel, salt og fedtstof, der er skåret i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2444
Opskrift

Hvedeknopper - Varme hveder

Vegetar

Smelt smørret i en gryde ved svag varme, tilsæt mælk, vand og bland gæren i, men hold det...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2603

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag