Hovedret
Nutrition facts: 1373.05 calories 31.70375 carb 20.89125 fat 9.1375 fiber 19.650875 protein 11.3969625 fat 9.9125 sugar

Video: Farseret kalkun

Farseret kalkun

Farseret kalkun

Farseret kalkun
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 Hours0 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Waldorfsalat og kartofler

Kokkens svar
Vin

Spørgsmål:

Hej!! Jag tänker bjuda på kalkon smaksatt med salvia. Vad dricker man till? vin? Vad passar som förrätt?Skaldjur? efrerätt, choklad? efterrättsvin?Tacksam för svar



Svar:
Hej , Chardonnay hade jag nog valt.
Saldjur låter gott, chokolad efter gott
Dessert vin chokolade:Portvin eller Banyuls

mvh Tomas
recept.se

01/11-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Ovnbagt æggekage

Vegetar
Proteinrig mad

Ovnbagt æggekageFlæk peberfrugten og fjern frøstol og kerner. Skær peberfrugt ud i strimle...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 417
Opskrift

Eksotisk frugtdessert

Vegetar
Fedtfattig mad

Varm ovnen op til 200°C. Skær dværgappelsinerne i halve og fjern kernerne. Kom farin,...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 567
Opskrift

Helstegt peberlever

Kødretter

Leveren vendes i peberet og drysses med salt. Brunes så i en gryde i margarinen. Cognac...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 366

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag