Hovedret
Nutrition facts: 483 calories 31.70375 carb 20.89125 fat 9.1375 fiber 19.650875 protein 11.3969625 fat 9.9125 sugar

Video: Farseret kalkun

Farseret kalkun

Farseret kalkun

Farseret kalkun
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Waldorfsalat og kartofler

Kokkens svar
Vin

Spørgsmål:

Hej!! Jag tänker bjuda på kalkon smaksatt med salvia. Vad dricker man till? vin? Vad passar som förrätt?Skaldjur? efrerätt, choklad? efterrättsvin?Tacksam för svar



Svar:
Hej , Chardonnay hade jag nog valt.
Saldjur låter gott, chokolad efter gott
Dessert vin chokolade:Portvin eller Banyuls

mvh Tomas
recept.se

01/11-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Små pecantærter

Vegetar

Forvarm ovnen til 175°C. I en middelstor skål røres smør og flødeost sammen, til det er...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 523
Opskrift

Chokoladekage med hindbærmousse

Vegetar

Chokoladekage med hindbærmousseChokoladekageKom æg, vanillesukker og sukker i en skål. Pis...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 48
Opskrift

Andebryst med sauce af ristet hvidløg

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Sauce: Hvidløgsfedene skæres over på midten og olie hældes over. Det bages i en varm ovn v...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 930

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag