Video: Porresuppe
PorresuppeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Gulerod
-
1 stk Blegselleri
-
1 stk Løg
-
3 stk Kartofler
-
30 gram Usaltet smør
-
4 stk Porre
-
1 stk Appelsin
-
3 deciliter Skummetmælk
-
4 stk Toastbrød i skiver
Porresuppe
Tilbered en grøntsagsbouillon ved at koge gulerod, selleri og løg i vand.
Derefter skræller du kartoflerne og skærer dem i små terninger, og skær porrerne i runde skiver.
Smørsteg porrerne indtil de er gyldne.
Tilsæt så reven appelsinskal samt saften af halvdelen af appelsinen.
Tilsæt den hjemmelavede grøntsagsbouillon, mælk og kartoffelterningerne.
Kog suppen i 40 min.
Blend suppen.
Rist brød og skær det i små stykker.
Servér det sammen med suppen, velbekomme.
Supper med variation
Vi har også andre lækre versioner af porresuppe - for eksempel kan du prøve den klassiske version med kartoffel-porresuppe med bacon eller en lidt mere eksotisk version, porresuppe med rejer.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Havregryns Pandekager
Hvordan tilberede havregryn pandekager:I en mellemstor skål, bland havre med mælk. Lad stå...
Langtidshævet brød
Langtidshævet brødUdblød gæren i lunken vand og tilsæt salt. Tilsæt melet lidt efter lidt...
Ananasis
AnanasisKom mælken i en gryde og tilsæt vanilje og bring det i kog under konstant omrøring...