Video: Porresuppe
PorresuppeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Gulerod
-
1 stk Blegselleri
-
1 stk Løg
-
3 stk Kartofler
-
30 gram Usaltet smør
-
4 stk Porre
-
1 stk Appelsin
-
3 deciliter Skummetmælk
-
4 stk Toastbrød i skiver
Porresuppe
Tilbered en grøntsagsbouillon ved at koge gulerod, selleri og løg i vand.
Derefter skræller du kartoflerne og skærer dem i små terninger, og skær porrerne i runde skiver.
Smørsteg porrerne indtil de er gyldne.
Tilsæt så reven appelsinskal samt saften af halvdelen af appelsinen.
Tilsæt den hjemmelavede grøntsagsbouillon, mælk og kartoffelterningerne.
Kog suppen i 40 min.
Blend suppen.
Rist brød og skær det i små stykker.
Servér det sammen med suppen, velbekomme.
Supper med variation
Vi har også andre lækre versioner af porresuppe - for eksempel kan du prøve den klassiske version med kartoffel-porresuppe med bacon eller en lidt mere eksotisk version, porresuppe med rejer.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ferskenchutney
Hak løg, hvidløg, peberfrugt og 1/2 chili og svits grøntsagerne i olie til de er blanke....
Hakkebøf
Sæt kartoflerne til at koge.Del kødet i 3 og form 3 bøffer, der er 2 cm tykke. Hak bøffern...
Amerikansk farsbrød
Løget hakkes og sellerien rives groft. Svinekødet og oksekødet blandes og spredes ud på et...