Video: Dybstegt lyssejfilet
Dybstegt lyssejfiletKøkken:
Ingredienser:
Fransk
14
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
3 stk Æg
-
100 gram Hvedemel
-
2 tsk Bagepulver
-
2 deciliter Dansk vand
-
4 stk Sejfilet
-
6 deciliter Olie
-
1 spsk Balsamico
-
1 spsk Sojasauce
-
2 tsk Sød chilisauce
-
1 knsp Hvid peber
-
3 spsk Olivenolie
-
500 gram Pomme frite
-
2 stk Citron
-
1 stk Salat nr. One (Grønt /rød salat)
Dej: Rør æg, mel, bagepulver og danskvand sammen til en pandekagedej.
Læg den på køl i 30 min.
Vask fisken og skær den i lange strimler.
Kom olie i en gryde og varm den op til friture.
Vend fiskestrimlerne i dej og kom dem op i olien, til de er gyldenbrune.
Læg stykkerne på et stykke sugepapir.
Dressing:
Rør balsamico, soja, sød chili, peber og olivenolie sammen.
Servér med pommes frites som hovedret eller på salat som forret.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kang Kari Gai
Skræl grøntsagerne og skær dem i små tern (1 x 1 cm). Skær kyllingefileterne i tynde strim...
Kyllingefrikadeller i sursød sauce
Kyllingefrikadeller i sursød sauceSauceOpvarm olien i en stor gryde. Tilsæt hakket lø...
Grillede tunbøffer med citron- og koriandersmør
Klargør en grill. Bland smør, citronskal og -saft, presset hvidløg, koriander, salt og peb...