Video: Svinekoteletter med citron-timiansauce
Svinekoteletter med citron-timiansauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
8
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
8 stk Svinekoteletter
-
2 stk Hvidløgs fed
-
3 spsk Citronsaft
-
1 spsk Frisk timian
-
2 tsk Revet citronskal
-
2 spsk Hvedemel
-
2 tsk Olivenolie
-
2 deciliter Skummetmælk
Put koteletterne i et fad. Pres hvidløget og bland ingredienserne til marinaden i en lille skål. Hæld marinaden over koteletterne og gnub marinaden godt ind i kødet. Lad kødet marinere i 2 timer. Bland mel, salt og peber i en tallerken. Vend koteletterne i melblandingen og brun dem i olivenolie på en pande. Hæld mælk i panden og kog saucen op. Fjern koteletterne og smag saucen til med salt og peber. Hæld saucen over koteletterne og servér.
Vin - Caprili Rosso Toscana Ilex - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Az. Agr. Caprili, Toscana, Italien, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 96,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Caprili Rosso Toscana IlexVinhuset Caprili råder over 58 hektar i det sydvestvendte område af kommunen Montalcino, men det er kun de bedst beliggende 15 hektar, der er tilplantet med vi... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Dyrekølle med kanel på kuglegrill
Start med at udbene dyrekøllen Brun benet i lidt fedtstof sammen med 1 gulerod, og 1 løg,...
Parmesan- og citronpolenta med gorgonzola og spinat
Opvarm vand med olivenolie, citronskal, hakket oregano og citronsaft. Når det koger, hæl...
Chokoladekage med kokus
Chokoladekage Rør sukker og æg sammen og kom 4 tsk vaniljesukker og 250 g. lunkent smelte...