Video: Oksekød og ris i fad
Oksekød og ris i fadKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket oksekød 3-7%
-
1 stk Løg
-
6 deciliter Vand
-
2.5 deciliter Parboilede ris
-
1 stk Oksekødsbouillonterning
-
0.5 tsk Peber
-
1 stk Grøn peberfrugt
-
1 dåse Hakkede tomater
-
250 gram Mozzarella 30+
Put oksekød og hakket løg i en gryde og svits det.
Hæld overskydende fedt fra.
Tilsæt vand og ris og krydr med bouillonterning og peber.
Lad det simre i 30 min.
Skær peberfrugten i tern.
Rør peberfrugt og hakket tomat i gryden.
Lad retten simre i yderligere 10 min.
Drys til sidst ost over retten og servér.
Spørgsmål:
Kan man bruge brune ris i stedet for parboiled ris? Hvis ja, hvor mange til 4 personer, og hvornår skal de puttes i/koge?
Svar:
Hej, ja det kan du godt gøre, jeg tror at det er nok med100 gr råris hver, og kogetiden ? ikke helt sikker mener at de skal koge lidt længre end alm ris ?
Mvh Tomas
opskrifter.dk
09/08-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Kan man ha någon annan ost till denna rätt?
Svar:
Hej , ja, det är helt ok, passa bara på att du inte tager en ost som gör rätten för salt.
Mvh Tomas
recept.se
16/11-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Kan man godt lade værE med at putte mozzeralla i denne ret ?
Svar:
Ja, hvis du ikke kan li' ost, kan du selvfølgelig godt undvære det.
Hvis du synes, kan du i stedet drysse frisk hakkede krydderurter hen over retten. Oregano eller basilikum vil være velegnet.
med venlig hilsen
Dorthe
opskrifter.dk
06/08-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Appelsintrifli
Knus alle makronerne i en plastpose.Læg halvdelen i en skål og fordel portvinen udover. Sk...
Omelet med stuvning
Stuvning: Smørret smeltes i en gryde, mel tilsættes og stuvningen bages ved svag varme. Va...
Fasan med bacon, citronskal og rosmarin
Krydr fasanen godt med groft salt og peber, og lad den stå ved stuetemperatur en lille tim...