Oksekød og ris i fad

Oksekød og ris i fad
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Asiatisk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Brune ris

Spørgsmål:

Kan man bruge brune ris i stedet for parboiled ris? Hvis ja, hvor mange til 4 personer, og hvornår skal de puttes i/koge?



Svar:
Hej, ja det kan du godt gøre, jeg tror at det er nok med100 gr råris hver, og kogetiden ? ikke helt sikker mener at de skal koge lidt længre end alm ris ?
Mvh Tomas
opskrifter.dk

09/08-2010 af Opskrifter.dk

Kan man ha en annan ost

Spørgsmål:

Kan man ha någon annan ost till denna rätt?



Svar:
Hej , ja, det är helt ok, passa bara på att du inte tager en ost som gör rätten för salt.

Mvh Tomas
recept.se

16/11-2007 af Opskrifter.dk

Mozzerella ..

Spørgsmål:

Kan man godt lade værE med at putte mozzeralla i denne ret ?



Svar:

Ja, hvis du ikke kan li' ost, kan du selvfølgelig godt undvære det.
Hvis du synes, kan du i stedet drysse frisk hakkede krydderurter hen over retten. Oregano eller basilikum vil være velegnet.

med venlig hilsen

Dorthe
opskrifter.dk

06/08-2006 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Sveske trifli

Vegetar
Fedtfattig mad

Kagecreme: Æggeblommer, sukker, mel og vanille røres godt sammen og hældes i den kogende m...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Peberkager

Vegetar
Fedtfattig mad

Bland alle ingredienser undtagen melet. Rør massen godt sammen. Tilsæt melet lidt ad gange...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Tunmousse med husblas

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Kom tunen i en skål og findel den med en gaffel. Læg...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag