Video: Chokoladekage i springform
Chokoladekage i springformKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 stk Æg
-
270 gram Sukker
-
4 spsk Kakao
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
1 stk Vanillekorn fra en vanillestang
-
0.5 stk Revet appelsinskal
-
85 gram Hvedemel
-
0.5 tsk Bagepulver
-
100 gram Usaltet smør
Pisk æg og sukker meget hvidt. Bland kakao, salt, vanille, appelsinskal, mel og bagepulver og vend blandingen i æggemassen (jeg blander det hele i én skål og det virker fint). Vend det smeltede, afkølede smør i massen til sidst. Fordel massen i en smurt springform på 18 cm i diameter og bag ved ca. 190 grader i 20-25 minutter. Kagen skal virke rå/ubagt når den tages ud af ovnen - den skal nok blive fast når den er afkølet.
Vin - Soucherie Coteaux du Layon Exception - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Château Soucherie, Loire, Frankrig, Type: Dessertvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 254,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Soucherie Coteaux du Layon ExceptionChâteau Soucherie er et af de smukkeste små vinslotte i Frankrig. Fantastisk smuk og klassisk arkitektur og beliggende mellem vinmarkerne på skråningen m... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Farserede porrer
Farserede porrerSkyl porrerne grundigt under vandhanen. Skær dem i stave på ca. 7 centimet...
Romkugler
RomkuglerRomkugler startede som en velsmagende skabelse af nødvendighed. Ved juletid,...
Chokoladelagkage med mandler og jordbær
Forvarm ovnen til 180°C. Smør 2 springforme med smør og drys dem med mel. Bunde: Rør ca...