Video: Thai nudelsalat
Thai nudelsalatKøkken:
Ingredienser:
Thailandsk
16
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
250 gram Nudler
-
1 deciliter Jordnøddesmør
-
1 deciliter Skummetmælk
-
1 tsk Ingefær
-
1 stk Hvidløg
-
3 spsk Sherryvineddike
-
3 spsk Sojasauce
-
1 spsk Sesamolie
-
0.25 tsk Chili
-
1 stk Agurk
-
5 deciliter Adzuki bønnespire
-
2 stk Gulerod
-
6 stk Forårsløg
-
0.5 deciliter Frisk mynte
-
1 stk Romainesalat
-
1 deciliter Peanut
Kog nudlerne efter anvisning på emballagen.
Pisk jordnøddesmør, mælk, revet ingefær, presset hvidløg, eddike, soja, sesamolie og chili sammen i en lille skål.
I en stor salatskål blandes kogte nudler, agurkestrimler, bønnespirer, revet gulerod, hakkede forårsløg og mynte.
Fordel dressingen over denne salat.
Vend det hele godt.
Server salaten på en bund af romainesalat og pynt med hakkede peanuts.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vandmelonsalsa
Vandmelonsalsa Del vandmelonen i 4 dele og fjern alle kerner og skorpe. Hak derefter melon...
Fars med vintergrøntsager
Rør kød og mel sammen. Tilsæt æg, løg, squash, salt og peber. Rør mælken i lidt efter lidt...
Glutenfri knækbrød
Glutenfri knækbrød Bland majsmel, solsikkerkerner, græskarkerne, hørfrø og sesamfrø i en s...