Video: Sprøde dessertæbler
Sprøde dessertæblerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
55 minutter
Antal personer:
-
4 stk Æbler
-
1 tsk Kanel
-
0.5 tsk Revet muskatnød
-
1 deciliter Valnød
-
1 deciliter Pekannød
-
1 deciliter Brun farin
-
1 deciliter Hvedemel
-
4 spsk Smør
-
1 knsp Bordsalt
Forvarm en ovn til 175°C.
Skræl æblerne, fjern kernhusene og hak dem med en kniv.
Fordel æblestykkerne i et tærtefad og drys med kanel og muskatnød.
Dæk fadet med folie og bag det i 20 min.
Hak de to slags nødder i en foodprocessor.
Tilsæt farin og mel og bland det hele godt.
Tilsæt smør og salt og bland i foodprocessoren, til blandingen ligner groft mel.
Fordel blandingen over æblerne.
Bag fadet i ovnen i 30 min. eller indtil desserten er blevet gyldenbrun.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkun med pasta og hvidløgssauce
Skær kalkunkødet i små "bøffer" og læg dem på en tallerken, drys dem med finthakket oregan...
Fløde og oste kartofler
Tag et ildfast fad frem. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Put dem i fadet, sa...
Kanelkager med mandler
Tænd ovnen på 185c.Pisk ægget sammen og halver det.Kom ½ æg i dejen, rest til pinsling.Rør...